необхідно ланцюга, використовуючи БЮТ і ОУ

W

wanelec

Guest
хто-небудь може допомогти мені знайти схему, яка має два десятиліття BJT-OP AMP КАСКАД инвертирующего підсилювача напруги, будь ласка, допоможіть мені, як тільки можливо прикріпити ланцюг або будь suggsestion для мене .. дякую

Що маю на увазі, пояснити це, будь ласка?

мій середині назва проекту термін "ДВА ДЕСЯТИЛІТТЯ BJT ОУ КАСКАД инвертирующего підсилювача напруги ".... я хочу, щоб дизайн цієї схеми, але я поняття не маю. може у дати мені якийсь натяк або ідея для розробки цієї схеми ..?

два десятиліття = 40 дБ? Слід напруги підсилювача з каскадної структури, яку я припускаю, що ви знаєте, що це означає. Це досить загальна тема. Краще попросіть інструктора для більш докладної інформації.

Назва: Два десятиліття BJT-OP AMP каскад инвертирующего підсилювача напруги ХАРАКТЕРИСТИКИ: тільки один БЮТ, один ОУ UA 741 і одного джерела живлення 12В повинні бути використані. 10K Ом навантаження і вхідного сигналу буде підключений через конденсатори amplifier.The коефіцієнт посилення по напрузі максимумі становить близько -500. Вхідний імпеданс становить близько 600 ohm.output опір становить близько 10 тис. ohm.The низькою частотою зрізу приблизно 200 Гц і високою частотою зрізу близько 20 кГц (пропускна здатність 200-20 КГц: 2 десятиліть). Максимальний пік-пік (MPP) вихід без обрізання ≥ 6v.The ОУ не повинні виробляти низький рівень спотворень швидкість ≤ 20 кГц

[Цитата = wanelec] назва: Два десятиліття BJT-OP AMP каскад инвертирующего підсилювача напруги ХАРАКТЕРИСТИКИ: тільки один БЮТ, один ОУ UA 741 і одного джерела живлення 12В повинні бути використані. 10K Ом навантаження і вхідного сигналу буде підключений через конденсатори amplifier.The коефіцієнт посилення по напрузі максимумі становить близько -500. Вхідний імпеданс становить близько 600 ohm.output опір становить близько 10 тис. ohm.The низькою частотою зрізу приблизно 200 Гц і високою частотою зрізу близько 20 кГц (пропускна здатність 200-20 КГц: 2 десятиліть). Максимальний пік-пік (MPP) вихід без обрізання ≥ 6v.The ОУ не повинні виробляти низький рівень спотворень швидкість ≤ 20 кГц [/ цитата] може в мене є ур електронною поштою додати? потреба у відносно ур проекту міні ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back