нейронної мережі для заміни ПІД-регулятора

I

irshad17

Guest
привіт всім. Я новачок в нейронної мережі. Мій проект для управління системою як ПІД контролера мережевого контролера і нервової і порівняти обидва .. може хто-небудь плз скажіть мені, як я можу замінити блок ПІД по нейронної мережі блок так, що вона робить те ж саме .. дій контролю? Я використовую MATLAB 7,0 ..

Привіт всім, навіть я зацікавлений в цій темі. Я буду слідувати цій темі. Я прошу всіх фахівців, будь ласка, допоможіть в керівництві теми. Спасибі

Я не думаю, що це є відповідним форумом для обговорення цього. будь-якому випадку ви використовуєте Simulink? Matlab7 має tollbox нейронної мережі з деякими хорошими демо. Будь ласка, спробуйте звернутися до там і Matlab допомогу. Крім того, ви повинні будете знати умови та алгоритмів штучних нейронних Netwok першого ефективного вирішення вашої проблеми.

Та я з допомогою Simulink. Мій проект конкретно про навантаження контролю частоти в енергосистемі. Я в даний час спроби різних архітектур з панелі інструментів NN. Ми сподіваємося, це дозволить вирішити проблему. будь-які рекомендації, керівні принципи по даній темі буде великою підмогою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back