негативний відгук питання (поточний дзеркала)

E

evilguy

Guest
може хто-небудь дати коротке уявлення про те, як розробити компаратор в цій ланцюга.Все, що я знаю, ця схема використання негативної зворотнього
зв'язку для забезпечення витоку напруги для транзистора (M1 і M2) мають однаковий потенціал.Це необхідно для ідеального дзеркала, щоб IdM1 = IdM2.яким чином ця схема відповідальності та усунути вузол напруги?Я намагався читати негативні відгуки теорія, але я не можу
зв'язати теорію з цього ланцюга.спасибо
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Targi Computex otworzą swoje podwoje już 31 maja, a cała impreza potrwa do 4 czerwca. W tym czasie wystawcy sprzętu komputerowego z całego świata zaprezentują n...

Read more...

Це не компаратори, це підсилювач (у багатьох випадках це ОТА або просто CS етап).Так, він служить справі умов джерела потенціалів M1, M2 рівні для ідеального відповідності їх струми витоку.Також цей ckt підвищити ouput опір близько розгром ~ A/gds2, A - отримати від підсилювача, gds2 - провідність M2.
Ця схема використовується дуже рідко, зазвичай cascode поточні дзеркало, тому що негативні відгуки підсилювач M3 можуть страждати від стабільності питання.У можете прочитати про ckt як це Разаві або Аллен книг.Якщо у знадобляться брифінг, OTA клітина повинна включати nmos діфф.пара (з-CM коло близьких до позитивних залізничних), папку cascode або активної поточної конфігурації дзеркал.У ході моделювання необхідно перевіряти стабільність для зворотного зв'язку.

спасибо ...як забезпечити стабільність?якщо VIN-за opamp не дорівнює VIN в opamp висновок повинен контролювати воріт напруга M3 тонути більше нинішньої щоб VIN-підійде VIN .Ця система перебуває в стабільний стан, коли VIN = VIN-.Наскільки я розумію систему.Але я не знаєте, як розробити opamp для цього виду робіт.Що це специфікація для opamp мені дизайн?

U've просто пояснити принцип негативної зворотнього
зв'язку в експлуатацію, але стабільність означає щось більше.У ckt є стабільною, коли на частоті, де відкритий цикл отримання = 0dB додаткових фазова менше 180deg.Це означає, що негативні відгуки і не стає позитивним.
Див. приклад ОТА по УР ckt.У не знаю ур мети.Якщо Ibias Ура ckt постійна, у цього не знадобиться великий пропускної здатності для ОТА і u'll можете вибрати невеликі відхилення струму для нього.Приріст ОТА це залежить від бажаного розгром вартості.Якщо у PSRR потрібно краще використовувати cascoding (наприклад, папка cascode OTA).
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

evilguy писав:

може хто-небудь дати коротке уявлення про те, як розробити компаратор в цій ланцюга.
Все, що я знаю, ця схема використання негативної зворотнього зв'язку для забезпечення витоку напруги для транзистора (M1 і M2) мають однаковий потенціал.
Це необхідно для ідеального дзеркала, щоб IdM1 = IdM2.
яким чином ця схема відповідальності та усунути вузол напруги?
Я намагався читати негативні відгуки теорія, але я не можу зв'язати теорію з цього ланцюга.
спасибо

Ви можете додатково eloborate звичаєм, чому це працює?деякі рівняння можуть бути корисними.1-й етап opamp зазвичай диференціального підсилювача.це дійсно занепокоєння яких вхід або ве-ве?або можна
В.Є. та інші повинні бути-ве.Виправте мене, якщо я
не прав.

Не хвилюйтеся о.Surianova помиляється.
M3 є спільною умов етапі, вона не Інвертувати фази.

[цитата = "DenisMark"] Не хвилюйтеся о.Surianova помиляється.
M3 є спільною умов етапі, вона не Інвертувати фази. [/ Кво

Так, це правда ..Я думав, це Nmos.Існує не існує Інверсія.

торкаючись моїх вкладень вище, якщо я хочу desingn в opamp, які навантаження ємнісного я повинен поставити на opamp на диск.

Я думаю, при проектуванні oamp, може бути, можна розглядати в якості джерела послідовник на етапі виводу з opamp, і нинішній дзеркало його зміщення ланцюги,
тому більше не ємнісних навантаження необхідна.

Виправте мене, якщо я зробив кілька помилок.

@ RickLi
Ви можете пояснити, чому ми повинні Dont навантаження ємнісного якщо вихідний етапі є джерелом послідовником?

Для вище ckt навантаження ємнісного тільки необхідно вирішити питання стабільності.Полюса на введення у високій частоті, так M3 форм CD етапі.Єдність отримати частоту OTA є UGF = GM / Cload,
GM - transconductance введення diff.pair, Cload - навантаження ємності ОТА.Домінант полюс (Bandwidth) є Pd =- 1 / (* Cload маршруту).Прибуток є A =
млрд.куб.м * розгром.
У даному випадку Cload = CgateM3, якщо Cload маленька, parasitics полюсів в негативне.петля може призвести до нестабільності.Ура мета полягає в одному полюсі і місцезнаходження цього parasitics полюса приблизно в 2 рази вище UGF.Ось чому у необхідно зменшити UGF і addititional Cload або невеликої ГМ requered.
Легко, Cload НЕ requered якщо CgateM3 великий, або ГМ мал.

Спочатку навантаження воріт ємності M3.

Але якщо ви включите M3, джерело послідовники, в OPamp, вихідний (джерело M3) є прямий зворотнього
зв'язку з VIN-.Питання полягає в тому, щоб спроектувати єдність посиленням буферних формується в OPamp, не більше навантаження на диск.

Як ви думаєте?

RickLi писав:Питання полягає в тому, щоб спроектувати єдність посиленням буферних формується в OPamp, не більше навантаження на диск.

Я мав на увазі, якщо джерело послідовником M3 входить в opamp,
И M1 і M2 є предвзятость ланцюг, на виході з opamp є джерелом M3, яка тільки VIN-дисків.(M4, як може бути незначним при аналізі стабільності.)

1.Я думаю, вам потрібно більше петель пропущення.

2.7nA досить невелику суму.Хоча VIN і VIN-shorted практично,
все ще можуть бути невеликі відмінності напруга між ними, що може викликати невелике невідповідність між МСМ.

3.Я не розумію вашого питання.Я думаю, може бути, ви знайдете відповідь на перевірку функціонування регіоні кожного пристрою.

RickLi писав:3.
Я не розумію вашого питання.
Я думаю, може бути, ви знайдете відповідь на перевірку функціонування регіоні кожного пристрою.

1.Я думаю, якщо співвідношення більше,
то різниця між VIN і VIN-стає менше, може бути, з-за упередженості стані, і це робить відповідні краще.

2.Так, для opamp з vout
пов'язано з VIN-, петлі посилення (приблизно) відкритих петель отримати з opamp.Я сказав "приблизно", тому що вхідний ємності з-VIN має бути розглянутий в циклі отримати точні визначення.

див мій результат вище, після того, як система в стаціонарному, IM2 практично дорівнює IM1.Однак нинішня здається ocillate близько 100kHz.це прийнятно?чому нинішні не можуть отримати прямій лінії без ocillation?Я негативних відгуків є правильним?

Від мого читання, негативні відгуки можуть перейти на позитивні відгуки, якщо не компенсувати добре.В результаті позитивною зворотнього
зв'язку є висновок буде ocillate.да, моя позитивна зворотній зв'язок?

evilguy писав:RickLi писав:3.
Я не розумію вашого питання.
Я думаю, може бути, ви знайдете відповідь на перевірку функціонування регіоні кожного пристрою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back