небезпечних душ з неізольованими харчування?

E

eem2am

Guest
привіт,

я в штаті Меріленд, Огайо, і ми робимо внутрішніх душ, які використовують крокові двигуни для контролю водопровідних кранів.

Енергії для постачання крокових двигунів надходить з мережі (85 - 265VAC) за допомогою автономних ПІП ................... ви думаєте, що нам потрібно буде виділити крокової поставку моторного?

... Якщо ми не ізолювати крокової двигуна залізничних постачання ......(Тобто не утруднюючи мати достатню Крип і розмінування в трансформатор SMPS), то як ви думаєте, що це буде робити це небезпечно? Або дорожче побудувати систему?, Так як потенційно небезпечні напруги на обмотку електродвигуна, яка знаходиться недалеко від води душа той користувач душ.

Якщо механічна зв'язок між двигуном і клапана ізоляційних, не повинно бути ніяких проблем.Ви повинні проконсультуватися з державного регулювання у вашому районі.У деяких країнах не може бути, навіть розетки в одній кімнаті з ванною / 'душ, щоб не електричні пристрої можуть бути використані в тій же кімнаті.

Можливо, вам доведеться знайти пристрій у сусідній кімнаті і запустити пластикових труб в душ.

Крім того, пристрій буде, ймовірно, можуть бути оглянуті та перевірені агентства безпеки, щоб отримати маркування РЄ і UL затвердження перш ніж він може бути проданий або використаний.

Ще однією проблемою є отримання страхування цивільної відповідальності для Вашої компанії.Навіть після проходження всіх СХВАЛЕННЯ, ви не зможете знайти страхова компанія, яка видасть Вам політики на всіх або за доступною ціною.

спасибі

"Якщо механічна зв'язок між двигуном і клапана ізоляційних, не повинно бути ніяких проблем"

........... Regrding Ваше посилання на такі механічні ізоляції .......

Чи можу я вважати, що ви вважаєте, що механічна ізоляція повинна бути важче і дорожче, (а також бути предметом контролю багатьох регулюючих органів), ніж якщо б я використав isoltaed постачання SELV для крокових двигунів?

Я просто хочу, щоб оцінити, який шлях буде дешевше ..... ізоляції або не виділення вихід ПІП?

Я не хочу клопоту і витрат ізольованих ПІП, якщо я не потрібна.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back