на чіпі спіральні котушки індуктивності геометричних параметрів

M

m.n.h

Guest
Привіт я працюю над оптимізацією спіральні котушки індуктивності, і мені потрібно геометричних обмежень параметрів для реальних додатків .. Я зробив пошук, але всі дані аркушів я знайшов, дайте мені тільки добротність, L, F моя бути вказаний. ., але не межами N, S, W, D .. хто може мені допомогти?

Один геометрії обмеженням є мінімально допустимої ширини лінії і міжрядковий інтервал. Ці значення залежать від металевого шару, де ви поклали ваші спіралі, і можуть бути знайдені в технологічній документації (макет правил). Як правило, ми хочемо поставити спіраль, як далеко від підкладки, можливо, тому ми використовуємо самий верхній шар металу, який зазвичай має товстий метал і найменшим опором. Для такої товстої верхній металу, типове значення для хв ширина лінії і хв інтервал буде 2 мкм. Максимальна ширина лінії може бути щось на зразок 20 мкм, в залежності від шару і технології. Число оборотів являє собою компроміс між добротність котушки індуктивності і розмірів. Великі дроселі з кількома поворотами, як правило, краще, але потрібно більш дорогих чіпів області. Часто, схема дизайну буде вказати мінімальний можливий фактор Q, а потім найменший індуктора використовується, яка відповідає цій вимозі. Щоб отримати деякі реальні цінності світу, в тому числі результатів, подивіться на цю книгу: «Комплексне котушки індуктивності і трансформатори" Анджело Scuderi та ін, CRC Press, 2011, ISBN 9781420088441

У подякувати за ур відповісти книгу і дав мені я не можу отримати його, як я можу отримати його? (Також я хочу сказати: процес оптимізації не важка, оскільки я використовую ПСО технологій .. перший крок поставив обмежень є те, що змусило мене зупинитися .. Я використав конкретні обмеження з паперу (без згадки в додатку): Н 2 ~ 8 Вт (мкм) 5 ~ 25 сек (мкм) 1 ~ 3 Даут (мкм) 40 ~ 400 ( для 10nH), але мій начальник не прийняв його, тому що був FO 2 ГГц і він побачить це не практичне частоти.

книгу і дав мені я не можу отримати його, як я можу отримати його
Ви можете замовити його у книгарні, або спробувати отримати його через університетську бібліотеку.
процес оптимізації не важка, оскільки я використовую ПСО технологій ..
Я не розумію. Що таке "ПСО-тек"? Технологій та пов'язаних з ними stackup (оксиду товщиною металу і підкладки провідності) дуже важливі, і зміниться результат.
я використовував певні обмеження з паперу (без згадки в додатку): Н 2 ~ 8 Вт (мкм) 5 ~ 25 сек (мкм) 1 ~ 3 Даут (мкм) 40 ~ 400 (для 10nH)
обмеження для N, W, S має сенсу для мене. Даут діапазон досить великий, індуктор з 400 мкм розмір буде дорого через велику площу необхідно.
Зверніть увагу, впевнений, що він має на увазі .. Він хоче застосування певних частотах 2,4 ГГц, як?

PSO: рою частинок оптимізації це нещодавно використовували алгоритм я використовував MATLAB, щоб написати код, вводжу обмежень на це, і це дає мені значень чотирьох геометричних параметрів, які дають оптимальне Q. таким важким моментом є обмежень. .. саме 2,4 ГГц або будь-який інший Freqs. Відомо, використовувані в додатках, як LNA. VCO.filters.etc.

PSO: рою частинок оптимізації це нещодавно використовували алгоритм я використовував MATLAB, щоб написати код, вводжу обмежень на це, і це дає мені значень чотирьох геометричних параметрів, які дають оптимальне Q.. таким важким моментом є обмежень ..
Це звучить дуже цікаво! Я працюю на EM видобутку RFIC індуктори, і знаю, що багато користувачів зацікавлені в синтезі / оптимізації на основі L і значення Q мети. http://muehlhaus.com/products/spiral-inductor-assistant http://muehlhaus.com/archives/1003 Те, що я не розумію, все ж, який метод ви використовувати для імітації індуктивності. Може бути, ви можете повідомити деякі подробиці про це? Що стосується вашого цільового значення і лімітів, я можу надіслати вам один або два testcases (вимоги) по електронній пошті [url = http://muehlhaus.com/contact] [/URL] Тим не менше, я не можу відправити дані, пов'язані з технологією процесу, яка є конфіденційною.

Я використовував тільки MathLab для оптимізації (ОК я вставити рівнянь спіральних рамках алгоритму PSO) .. то я буду потрібна для EM симулятор (наприклад, сонет, який я повинен безпосередньо ввести значення вихідних параметрів паролів), щоб перевірити мої PSO вихід. [COLOR = "срібло"] --- Оновлено --- [/COLOR] я використовував тільки MathLab для оптимізації (ОК я вставити рівнянь спіральних рамках алгоритму PSO) .. то я буду потрібна для EM Тренажер (наприклад, сонет, який я повинен безпосередньо ввести значення вихідних параметрів паролів), щоб перевірити мої PSO вихід.

рівняння спіралі
Це частина, що мене бентежить: ми зазвичай потрібно EM Вирішувач для розрахунку індуктивності поведінки. Індуктивності досить легко вирахувати, але послідовний опір не так легко (скін-ефект, ефект близькості) і вплив субстрату шунта, здається досить складним робити на основі рівнянь. Так що я думаю, що є дві проблеми: не тільки оптимізацію стратегії, але і рівняння на основі розрахунку індуктивності продуктивності.

прав, але я використав широко використовується пі-модель, проста модель просто пояснити свою оптимізації. Я посилаю і лист .. Ви його отримали? .. Я чекати, щоб відправити мені інформацію (тест acses)

я відправити лист .. і ви його отримали?
Ні, я не отримав вашу електронну пошту. Чи можете ви спробувати ще раз?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back