напівперіод шляху violaations в ДПА

Q

qual_ti

Guest
Привіт, У моєму поточному проекті, я бачу близько половини велосипедних доріжок (SETUP Порушення шляхів). Тепер я не повинна робити будь-яка установка і т.д. Як я можу виправити ці порушення напівперіод шляху ... В дорозі даних, не має більше немає. Логічних рівнів. Від 2 до 3 рівня логіки. перекіс і під ліміт. Будь ласка, допоможіть в цьому відношенні.

це шлях половини циклу призначені? це шлях від годинника gater чи це, як баран-> засувкою-> рег і т.д.? де ви бачите це порушення в першу чергу? Наприкінці синтезу або розміщення або CTS і т.д.? в залежності від того, де ви бачите, ви повинні були б прийняти відповідні заходи .. Ви повинні були б додати ще кілька рядків із SDC, як додати негативні затримки при дозволяють отримати годинник рано і нехай інструмент оптимізації .. що ви повинні були б вивчити шляхи першою ...

Привіт Kbulusu, Дякуємо за швидку відповідь ур. Цей шлях для рег рег шляхом до нього. Це не clock_gating групу також. Саме після розгрому етапі відмовитися. Я бачу цей вид порушення в доповіді STA. Я повинен виправити це порушення. Чи можемо ми ігнорувати цих півпрямі порушення циклу шлях? Якщо ми будемо ігнорувати те, що т SPL випадках ігнорувати ці half велосипедних доріжок? І як перевірити, SDC, погода ці обмеження т правильним чи ні? , Що повинно, ми повинні перевірити в SDC, перш ніж почати PNR потік? Спасибо заранее qual_ti

немає шляху порушення повинні бути створені перед ТО ... всі шляхи незалежно від того, повний або наполовину циклу повинні відповідати часу .. тепер ваша команда розробників може відмовитися від цього, якщо вони визначають, що саме цей шлях половина ніколи не здійснювала .. Будь ласка, визначити, де ця половина циклу шлях віола перших виявляється? вона могла б існувати в синтезі, але, можливо, зустрів часу і, таким чином Ви Wouldnt помітили .. якщо його в стадію синтезу ви бачили, то його головним чином ймовірно, 1. проблема розробки -> перевірити за дизайнером / дизайн 2. SDC питання -> перевірити годинник відносини запуску / захоплення, і якщо будь-якої фази відбувається інверсія і т.д. ... можливо кілька циклів їх, якщо ваш дизайн дозволяє йому ... 3. перевірити, якщо його збираються через засувку і він прозорий і дозволяє стримується правильно .. 3. переконайтеся, що ніякої косою або-ве затримки обмеження встановлюються на годинник контактний флопів принести годинник рано в цей момент ... 4. Якщо нічого не допомагає ... сліду годин тому від флопа і подивитися, якщо всі години фази прибувають, як очікувалося ... Якщо Ви бачите це тільки після розміщення, то його вірогідність розміщення питанням -> перевірити координати і чиста довжина ... якщо його після к.т.н. .. перевірити вставки затримка / затримки першого і косо пізніше ... косі балансування тільки зробить це найгірше, оскільки це додає косою буферів, щоб збалансувати годин (для мінімізації локальних тіл) ... Ви повинні були б виглядати SDC в поєднанні з дизайном і терміни звітів, щоб визначити, чи всі шукати правильні .... сподіваюся, це допоможе ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back