напруги з МОП-послідовник

M

matlabprob

Guest
Я послідовник напруги з МОП-транзисторів 2 в серії.
постійна напруга приводиться до воріт один транзистор і введення дати до воріт інших транзисторів і зміщений з VDD (3.5V) і VSS (GND).

Коли я моделювання цієї схеми в каденції для введення Vsin (ą1V змінного струму і амплітуди 1V)

Я отримую вихід, починаючи з 1.6V і після вхідного сигналу.тобто різниця напруги змінного струму дорівнює нулю.

Чи можна сказати, чому вихід 1.6V вище, ніж вхід.

Не могли б ви відправити схематичне?

Опис не ясно

Ну, може бути, оскільки з'єднання серії ДО, ДО послав доброго логіки, де висока VGS становить V у вартість

U Got 2 ДО коштів 2Vth додається сигнал ...

Але я думаю, І. А. схематичне допоможе проаналізувати ур питання ..

Схема для проби і провести напруги T2 і T3 послідовник
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Чи можна сказати, чому вихід 1.6V вище, ніж вхід. [/] Цитатою

Нижня МОП-транзистор виступає в якості послідовника напруги.Ця загальна схема дренажу упереджені джерела постійного струму (Верхня МОП-транзистор).У результаті, в прискорює напруги транзистора (VOD = VGS - V в) визначається струм зміщення.

Таким чином, ви отримаєте VGS = постійної ---> Будь-які зміни напруги на затворі повинні супроводжуватися рівними зміни джерела постійної напруги.МОП-транзистор нижнього також виступає в якості постійного рівня перемикання (постійного струму від вхідного сигналу зсувається на VGS надання вихідної напруги)

Тому я думаю, постійного зсуву в о / р в зв'язку з рівнем зсув дією напруги послідовником ...Я думаю також, що МОН є гарним вибором тут, тому що в МОП транзисторах, ви можете підключити обсяг і джерела переходів (МОП-транзистори виконані в окремих N-Уеллс, решта чіп P-Well транзисторів NMOS. Таким чином, всі NMOS транзисторів мають однаковий обсяг зв'язку, який повинен бути підключений до землі)

Деякі технології дозволяють NMOS обсяг і джерело для підключення.Тим не менше, всі технології (наскільки я знаю) дозволяють МОП в обсязі та джерела переходів, щоб бути з'єднані разом

Підключення обсяг і джерело дозволяє уникнути проблем, обумовлених зміною V у зв'язку з ефектом тіла ....Вибачте за довгий відповідь, і сподіваюся, це допоможе .....

Спасибі за відповідь на це допомогло.

Крім того, я шукаю для реалізації
вище схемі використанням MATLAB РФ скринька для інструментів.Я вже впровадили це в Cadence.
Я хочу порівняти тією ж схемою в обох технологій (наприклад, ритм і MATLAB).

З метою втілення в це за допомогою MATLAB 7.0.1 РФ панелі інструментів, щоб знайти частотну характеристику в РФ діапазоні частот (ГГц).Ми повинні збудувати невеликий моделі сигналу

Есть ли одна знаю, як знайти відповідні малим параметром значення сигналу CD, CGS, ХГД, GDS, Gm (T1, T2, T3) на В, скажімо, 1V, VB1 від 2В і Vdd в 3,5 В.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back