напруга послідовник

S

sivamit

Guest
Привіт,
У мене є невеликий ques для u. ..

Чому ми використовуємо напруги послідовників?
це для узгодження імпедансу або щось інше?
Якщо иц для імп-мат ... тоді наступний ques я запитав є (інтерв'ю)
"Коли й не знаю, як джерело опору може у співпадає з опором для передачі максимальної потужності ...

Я знаю, що "вони" забезпечують високу вхідний опір ...
Наступний ques було ..
"Якщо мій джерело може джерела нескінченності curent ... буде у вважають за краще використовувати
таким же високим вхідним опором підсилювача (тобто follwer напруги (ОУ))?

Будь ласка, дайте мені відповідь ....

Послідовники використовуються для налаштування вхідного імпедансу і вихід.
Я використав їх для цієї мети.

використання напруги послідовником є запобігання ланцюга від навантаження ефект ....

Ну насправді головною метою є послідовником напруга не відповідає опір .... а він діє як НАПРУЖЕННЯ BUFFER ..Всякий раз, коли ви хочете прийняти вихідна напруга, ви хочете, щоб вихідний опір бути як можна нижче, щоб більше навантаження (тобто створення більш сучасною) не викличе якесь напруги впасти на вихідний опір останньому етапі всі ланцюг у використовуєте ....

Навпаки, коли прийняти вихідна напруга ... ми хочемо бути впевнені, що напруга на виході буде змінюватися мало, що навантаження змінюється ..... це де НАПРУЖЕННЯ BUFFER приходить дюйм ... це дуже мало вихідний опір і майже єдності коефіцієнт посилення ...

Так, наприклад, якщо остання стадія була раніше на основі деяких конфігурації, яка має великий о / р опір .... вам додати напруги на цьому BUFFER про / p. ... the остаточного O / P буде майже такою ж Напруга, як на попередньому етапі, проте тепер буде мінімальний ефект завантаження!

Крім того, думаю про нього, як рівень перемикання

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back