наземної супутникової та спускаються

Z

zio_nneo

Guest
Як ми всі знаємо, що наземна кабельна частота більше, ніж його низхідному частоти.Хто-небудь може пояснити мені, чому це так.

Mark Zuckerberg rozmawiał z Barackiem Obamą o inwigilacji w Internecie. W podobnym czasie Edward Snowden mówił uczestnikom festiwalu SXSW o konieczności szyfrowania sieciowej aktywności. Czy wolny Internet to przeszłość? O potrzebie ochrony danych i sposobach zachowania prywatności opowiada Paweł Wujcikowski, ekspert ds. bezpieczeństwa Spy Shop.

Read more...

Є багато причин для цього .....

1.як частота прямо пропорційна енергії існує енергія примусу, як супутник не може витрачати більше її зберігати владу

2.розмір антени прямо пропорційна частоті і, отже, розміщення величезного антену на супутник, важко .......R цими двома причинами, що я знаю ........привіт

Ананд Срінівасан

2.розмір антени прямо пропорційна частоті і, отже, розміщення величезного антену на супутник, важко .......

Я не можу зрозуміти вище point.Since супутник повинен одержувати більш високу частоту сигналу і передачі низьких частот сигналу, таким чином, вона потребує двох антен
різних розмірів.

отримання не є проблемою, з антеною, але коли справа доходить до передачі повинен існувати певний рівень ефективності для сигналу, щоб досягти Землі станцію і, отже, існує обмеження на довжину антени ......прийом частини залежить від антени земних станцій яке передачі .......

Маю на увазі сказати з приводу спрямованості.Я думаю, для наземного має бути більше директиву при низхідній спрямованості не більше занепокоєння у порівнянні з висхідній зв'язку.Чи означає це з однієї причини.?Додано через 1 хвилину:А що про систему GSM.Це як раз навпаки, у порівнянні з супутниковим зв'язком.чому?

беручи до уваги кількість приймачів в системі GSM з точки зору, що антеною вежі передавач то він буде робити чітке розходження між ситуацією, супутникового та GSM ситуація ..........

Як ви думаєте, тільки велика кількість приймача буде впливати на частоту висхідному і низхідному частоти.Тоді як щодо FM і AM радіо-системи.Він має більш приймача, то система GSM то чому його частота низька порівняно з цим же?PLZ б ви дати мені конкретну відповідь з цього питання.

З частотою відстань сигналу подорожі збільшується і GSM башти мають великий діапазон, ніж FM і АМ .........

Я не зовсім впевнений в цьому, але я думаю, що р GSM вежами ближче, так як телефони дуже сумісні і косяк передати більше у зв'язку з розглядом влади ....Я думаю, що влада використовує телефони для передачі становить 2 Вт, як далеко думаю, U U можуть передавати з меншою владою ....

Я думаю, що багато чого з владою телефон моб може передавати ДО 50 км.Для вашого роду інформаційна система зв'язку сьогоднішніх працюють на меншу потужність і все-таки це дослідна тема Як працювати з communicatonsystem менше енергії sothat воно не буде впливати на інші системи.

см. .... Oh IНа жаль, я не знав цю інформацію .....Я зупинюся на цьому більше ...якщо і знайти інформацію про це, будь ласка, задайте його тут .........

Цитата:

Як ми всі знаємо, що наземна кабельна частота більше, ніж його низхідному частоти.
Хто-небудь може пояснити мені, чому це так.

Чи є у вас більше інформації про це.Насправді це та точка, що я шукав.Якщо у вас є на це відзначає PLZ відправити її на edaboard форум.

I Dont, що є багато інформації про нього, але я чув, що атмосфера ослаблення дуже нелінійно залежить від частоти і пов'язане з фізичними властивостями водяної пари, кисню т.д. ......і 14GHz і 16GHz часто використовуються для "вниз" і наземного Бек загасання низьких трохи на цих частотах ....

Так, що правда, але чому різні частоти, чому не какой-то?

одна справа у зв'язку з розглядом енергетичних та інших є втручанням ,......Тут U можна передавати одночасно ....Але якщо ж частота використовується для обох то як можна передавати одночасно у .........

Цитата:Але якщо ж частота використовується для обох тоді як у передавати одночасно ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back