нагрів 5V регулятор

N

nikhilele

Guest
Я маю постійного струму змінної з 10.2V для 13V тепер я хочу, щоб перетворити його в 5В.

1>
ми можемо використовувати 7805 безпосередньо, а це IC стає гарячою і її надійність becomer бідних верств населення.
2>
найбільш прийнятним варіантом є використовуватися понижуючий перетворювач, як MC34063 це призведе до перемикання шуму і вимагають індуктивності, які важко знайти на полицях магазинів.
3>
перший я перетворити його в 8V то це 8V 5В які розділені тепла в 2 і IC IC звичай отримувати набагато гаряче і може працювати в надійним чином.

тому я хотів би обговорювати домашні вищевказаних пунктів у цьому форумі.

nikhilele пише:

У мене пропозиція від змінної DC 10.2V для 13V тепер я хочу, щоб перетворити його в 5В.1>

ми можемо використовувати 7805 безпосередньо, а це IC стає гарячою і її надійність becomer бідних верств населення.

2>

найбільш прийнятним варіантом є використовуватися понижуючий перетворювач, як MC34063 це призведе до перемикання шуму і вимагають індуктивності, які важко знайти на полицях магазинів.

3>

перший я перетворити його в 8V то це 8V 5В які розділені тепла в 2 і IC IC звичай отримувати набагато гаряче і може працювати в надійним чином.тому я хотів би обговорювати домашні вищевказаних пунктів у цьому форумі.

А другий варіант я б хотів, щоб прослухати деякі зауваження щодо цього

Ви можете використовувати долар регулятора

nikhilele, проблема є, що ви регулюючих від 10 до 13 В до 5V, регулятор втрачає продуктивність при вхідній voltaje є висотою від вихідної напруги, ви втрачаєте харчування таким чином, тому що влада регулятора повинні підтримувати всі влади ...спробуйте знизити 10 до 13V з 10 до 8 V він повинен отримати, що так краще.

DarkJedi
так що ви говорите про другому варіанті.

мій нинішній requiremenents близьких 500мА.
але мій вивід на 7805 близький 4,9 НЕ 5В.

з мого досвіду необхідна напруга близько 7805 9-10В для виробництва точних 5В.
так-то просто використовувати 13V - 10В - 5V
для додаткової стійкості використовувати хороший радіатор, щоб зменшити розсіювання потужності

привіт
не могли б ви, скільки chekc струм навантаження втопити від регулятора і спробувати знизити її бек difeernt використанням компонентів.

що стосується

Шановні,

Ви можете використовувати один з LM123 або LM223 LM323 або 5V регулювання.

Ці лінійні регулятори можуть надати вам до 5В @ 3A і з гарним радіатора вони можуть розвіяти про 35W.They упаковано як потужний транзистор в TO-три пакети.

Різниця між моделями 3 знаходиться в робочому Temprature.
LM123 -55 ... 150
LM223 -25 ... 150
LM323 0 ... 125

Удачи.

1>
Я не можу використовувати lm223 або такі, тому що я хочу використовувати пакет TO220
Я можу використовувати LM7805 або LM317 або аналогічних
2>
Як я вже говорив раніше мого постійного зміни внесок у 10.3V 13V
Я не можу мати 13-10-5, коли вхідний менше 12V; 10v не досяжна.
а я думав [10.3V - 13V] ---> 8.3V [за допомогою LM317] ----> 5V [7805].
3>
як знизити мого нинішнього споживання.

Я думаю, рішення 2 краще.Чому тільки 10,3 до 13V увійти в систему?де ж цей вхід надходить з?

4.9v не так добре, як 5V?Найбільш IC візьме на себе 4,9 "1", з тим, що Б. справа там?

Ви повинні розвіяти 2,5-4W влади.Поточний це не проблема.
Ви можете використовувати 10 ° C / W радіатора і 7805 (25 см ^ 2 площі).
Ви можете використовувати 7808 (LM317) і 7805 з невеликими радіаторами.

Щоб допомогти вам зниження поточного споживання надати нам свої схеми.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Шановні,

Перевірити L200 Регулятор з STMicroelectronics.

Я думаю, ви можете використовувати його як один етап 10,3 ~ 13V на 5V перетворювача.

Datasheet посилання: eu.st.com/stonline/books/pdf/docs/1318.pdf

Це регульований регулятор може надати вам до 2A.It також поточні Limmit.

Він упакований в Pentawatt пакета (за аналогією з TO220, але 5 висновки).

Удачи.

Чи можу я використовувати 7805 як один етап 10,3 ~ 13V на 5V перетворювача.я краще радіатор відображатися в ml26aa.jpg, але менше, то ml73-25p.jpg.

Що вам потрібно радіатора без будь-яких більш високу термостійкість, то 20 ° C / W для температури навколишнього середовища до 50 ° C.Для орієнтації йти до http://www.velleman.be/be/en/product/list/?id=343790 і подивитися, як ці виглядає.

Здравствуйте,
Наприклад, у нас є 12V перемикання режиму харчування, і ви хочете кинути його на 5V на 7805,
7805 робить тепла так багато?

або не робить вона робить ніяких відмінностей, де ми пов'язуємо 7805, 7805 Hets весь час, 12v 5В операції?

спасибі.

Вона нагрівається так, як
P = (12-5) * Iload

Привіт
7805, здається, гаряче, коли або високого вхідної напруги застосовується або з-за високого струму навантаження.Він не може забезпечити більше ніж 1A пікового значення.Крім того, спробуйте хороший тепловідвід і виставити його дуже добре.

можна відкинути деякі напруги з допомогою діодного і suppply, що для 7805
Наприклад, якщо вхід 12V після додавання 2 діода вона знизиться до 10.8, і надати її 7805 це зменшить нагрів 7805.
це може виглядати смішно.
а тепло буде розподілятися між 7805 і два діоди.

Ви можете грати з нею, як ви хочете.Справа в тому, що для регулювання певних кількість енергії, повинні бути витрачені для розсіювання.Ви можете використовувати 7805 з відповідними радіатора або поширювати цю владу на 7805 і кілька діодів у серії (до 6 в вашому випадку) і використовувати менші радіатора або, в деяких випадках не радіатора.Але Розсіювана потужність буде такою ж.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back