навігація по карті робот

J

jerkymotion

Guest
Привіт всім У мене проблема з моєю остаточний проект року ... У мене є, щоб завантажити карту в моєму комп'ютері і перенести робот на цю посаду, де коли-небудь клацанні мишею в MAP ....( насправді мова йде про навігацію.) У мене немає навіть IDEA, як завантажити карту і зробити GUI .... так, що робот рухається на цю посаду ... будь ласка, допоможіть .. КОЖЕН ПОВИНЕН ДОПОМОГТИ бути оцінені

Привіт jerkymotion, спробуйте LabVIEW він цікаві функції, такі як легкий інтерфейс обладнання, обробка зображень, Замкнутий цикл контролю і т.д. Дуже легко почати, як він використовує графічне програмування.

буде у вас просять представити детальну інформацію про LabVIEW Насправді я намагався використовувати встановлені карти в моєму комп'ютері (з використанням Visual C + +) і зробити графічний інтерфейс, що якщо я натискаю на карті він посилає команди мікроконтролера через послідовний порт, так що робот потрапляє в цю позицію. ..

Будь ласка, допоможіть необхідно негайно

Доброго дня, LabVIEW є програмне забезпечення для віртуального інструментарію. Це графічна мова програмування для тестування, вимірювань і управління. Розробка коду на С + + прекрасно і Но LabVIEW зберігає своє життя через його швидке навчання, спеціалізовані для інженерів і графічного програмування. ми були б ескізів схема для текстових мов програмування. Але в LabVIEW, Програмування закінчується!. Я, все, що вам потрібно зробити, це перетягнути іконки, дріт він, код готовий. Вона має багато цікавих функцій послідовного і вихід (так званий VISA), обробки сигналів і аналізу, графіки, дисплеї, світлодіоди, ручки і т.д. Як тільки отримав владу, ви будете насолоджуватися програмування. Ви були б зацікавлені, щоб почати, звертайтесь на цей сайт http://www.ni.com/labview/ Оцінка версія LabVIEW можна отримати за адресою http://www.ni.com/ trylabview / Сподіваюся, це допоможе вам: посмішка:

насправді я хочу, щоб завантажити карту на робота і відправити команду роботу просто, просто натиснувши на карту .. і робот повинен переїхати в даному місці ... Я використовую відкриті резюме (обробки зображень для виявлення перешкод) і зробили графічний інтерфейс за допомогою Visual C ++... тому я хочу використовувати Visual C + +, щоб завантажити карту

Чи повинен я, щоб завантажити карту за допомогою текстового файлу .. як в іграх ... якщо це так, як це зробити ... будь ласка, допоможіть

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back