навантаження GDS> файл у Віртуоз

Y

yuguo

Guest
Я роблю змішаних сигналів дизайн, що я намагаюся зробити, це синтез цифрової частини потоку з використанням стандартних ASIC і об'єднати цифровий макет з аналогового макета в Віртуоз.

Я отримав кілька стандартних цифрових клітини Artisan, вони також забезпечують GDS2 файл, що містить фізичного макету для цих цифрових клітин.Тепер проблема для мене, як завантажувати ці розкладки думки в Віртуоз.Я намагався завантажити файл з GDS відображення таблиці шару надається продавець, але розташування в Віртуоз не правильний шрифт (в даний час дуже великий), і для кожного осередку має дві копії макету з різними назвами клітини.Макет переглядів ті ж, одним з імен осередків правильно, а хтось має якісь дивні символи, після правильне ім'я комірки.

Чи є хто-небудь знає, як встановити шрифт коректно при виконанні потоку в GDS, і чому Є дві копії макета породженою?Велике спасибі заздалегідь.

1.Стандартних елементів ремісничих може exra шарів і не збігаються з аналогового блоку.Я думаю, ви повинні спробувати стандартні зЬгеатОіЬ осередку за допомогою відображення файлу і запустити LVS з командного файлу аналогових.Якщо це так, ви можете streamin всі цифрового блоку.

2.Макет з різними назвами осередку відбувається тому, що при перекладі на поведінку Verilog фізичному рівні, номер додав після standcell ім'я.Не піклуйтеся його.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back