міра рідини шляхом безконтактних витратомірів затиск

M

MisaghSepehr

Guest
Я хочу, щоб міра рідини шляхом безконтактних витратомірів скоба (Це мій дипломний проект). Іншими словами, я повинен побудувати
cotactless затиск для вимірювання витрат рідини instrument.does чи було уявляєш, як я можу це зробити?
Я, призначений для вимірювання електромагнітних його техніку, але вона потребує двома електродами, зв'язавшись з рідиною.
Крім того, труба повинна бути електрично ізолятор (Завдяки прикладів принцип теорії закон індукції Фарадея).
Це є частиною "Фрідріх Hofmann" книги текст:
Напруга сигналу індукованого в процесі Рідина не повинна бути коротке замикання в електропровідних стіни трубки.
Буду вдячний за кожну пропозицію і допомогти.
Regards-Misagh

Я думаю, ви можете спробувати ультразвук

Я думаю, ультразвук теж.Вона використовує ефект Доплера.Це гарний метод для безконтактної системи вимірювання витрат.Наскільки я знаю, акустичних і лазерних два шляхи.Перший comparitvely дешевий підхід.ут Ви повинні проектувати системи з декількома приймачами.Останнє може бути дуже тонкою рішення, але дорого і залежить також трубки умовами (transperency з довжиною хвилі тощо).

Я думаю, хороший момент початку може бути

http://en.wikipedia.org/wiki/Flow_measurement

Ви можете послатися на текст про допплер впливає.

Інші думки, що я не знаю, чи буде він працювати на рідинах.Але це працює для вимірювання витрат газу.Це використання accellerometers в трубі.Потік виробляє коливання на трубі, і вона пропорційна обсягу газу всередині, так і його швидкість.

спасибі за відповідь.
давайте discusse більше про ультразвукової техніки.
Я думаю: з ультразвукової метод, використовуваний матеріал для виготовлення труб буде important.Further, в'язкість рідини значно бути ефективним на виході вимірюваної частоти і часу прольоту.
Я прав?
Як я можу компенсувати ці ефекти?

Ультразвукові витратоміри затиск пропонуються протягом десятиліть основними manufaturers див., наприклад, http://www.krohne.com/UFM_610P_Clamp-on__Ultrasonic_Flowmeters__en.1141.0.html .Для обробки конкретних проблем, з накладними на техніку, ви можете проконсультуватися відповідних інструкціях виробника й технічну літературу.Я думаю, вони також обговорили в цілому текст книги методика вимірювань.

Ключовим моментом витратомірів США акустичний імпеданс відповідність між датчиком і середовища.Це чітко гірше з накладними, виконання накладними метрів не так добре, як вбудовані з цієї причини.

Інші методи не перспективні для істинного безконтактної операції, abovely зазначив ЕМП не може працювати, я думаю.Коріоліса, масової витрати, як зазначив penrico, може працювати в основному з прямими трубами, але вимоги до трубки властивості дуже суворі, і найбільш ймовірно, не може бути виконувалась за довільним труби процесу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back