мікрополосковая ВЬЯС де-вкладення

W

wlcsp

Guest
Привіт, хлопці,

Хто-небудь знає, як де-вбудовані в ВЬЯС в мікрополосковая лінію?

спасибо,
wlcsp

Привіт, Wlcsp: Що ти маєш на увазі "де-вставляти ВЬЯС в мікрополосковая лінії"?Будь ласка, поясніть трохи докладніше про те, що ви хочете досягти.Привет.

Цзянь писав:

Привіт, Wlcsp: Що ти маєш на увазі "де-вставляти ВЬЯС в мікрополосковая лінії"?
Будь ласка, поясніть трохи докладніше про те, що ви хочете досягти.
Привет.

Привіт, Wlcsp: Я розумію, що ви хочете досягти в даний час.В принципі, вимірювання має налаштування для GSG вимірювання у фізичному макета.Ви отримали S-параметрів, включаючи GSG, а ви хочете, щоб виключити його дію.

Я не впевнений, яким чином можна відкалібрувати його вимірювання.Однак у моделюванні, ми можемо досягти того, чого ви хочете.В ідеалі, ми не хочемо, щоб імітувати GSG оскільки годування microstirp безпосередньо набагато простіше в симуляції (я буду передавати справи, M).Тим не менш, ми все ще можемо змоделювати його як GSG.У MODUA з IE3D пакет, ми деякі функції під назвою "BACK SIMULAITON", "Окремі S-параметрів" та "Видалити S-параметрів".Вони дозволяють вам виконувати алгебраїчні операції, як на S-параметрів.Наприклад, ви імітації і отримати
у випадку М-2 порту S-параметрів, а РП.Ви імітації і отримати GSG випадку 2 порту S-параметрів, як SpGSG.У принципі, можна розглядати як SpGSG каскадірованія РП і деякі SpConnector.На IE3D, ви можете моделювати РП та SpGSG.Таким чином, ви можете використовувати функції по MODUA до dervie SpConnector з SpGSG та РП.Символічно, ви можете розглянути SpGSG = SpConnector1 РП SpConnector2 і ми зможемо sovle в SpConnector цього алгебраїчних рівнянь на MODUA.Вона являє собою складний процес, навіть якщо він є простим в цьому, як алгебраїчні формули.Привет.

Цзянь, Велике спасибі за роз'яснення.
Я не думаю, що
об'єднання моделювання та вимірювання є хорошою ідеєю.
Дозвольте мені описати мою проблему більш конкретно:
У мене є мікрополосковая структура (будуть сфабриковано),
який складається з сигналу лінії, заземлення, контактні колодки для зондів і ВЬЯС.Застосовуючи відкрити вкладення де-структури, можна позбутися від ефекту колодки ємностей.Тепер, що ми це:
[A_left_via] * [A_microstrip] * [A_right_via] = [A_measured], де А позначає ABCD матриці.Єдина інформація, ми є [A_measured] і [A_thru] = [A_left_via] * [A_right_via].

Відкрити коротких ді-вкладення не можуть бути виконані як у випадку CPW.
Чи є у вас які-небудь пропозиції чи посилання на це питання?

спасибо,
wlcsp

Привіт, wlcsp:

Так, як я описав в MODUA в IE3D аксесуар не тільки для імітації.Він також хороший для будь-якого S-параметрів, в тому числі виміряних даних.Тим не менш, я розумію, що ви не зможете знайти S-параметрів, без роз'ємів, оскільки вони, що ви після цього.

З того, що я бачу, якщо A_left_via і A_right_via абсолютно симетричні і ідентичні, Ви зможете знайти A_left_via з A_thru.Після того, як ви знайдете A_left_via (і A_right_via), ви повинні бути в змозі знайти A_microstrip з A_measured і A_left_via.2-а процедура здійснюється в MODUA.Для 1-го, я був приблизно то на ньому.Тим не менш, це не в наших випустила програмне забезпечення.Ми можемо розглянути питання про звільнення його від MODUA.Привет.

Ви, як правило, будувати деякі TRL або LRM калібрування starndards у вашу смерть або тонкого-flim.Або зробити ще один окремий від того ж процесу.Таким чином, можна де-вставляти з в CPW на мікрополосковая transistion.

Існує також припущення випливає з цієї лінії мислення, що ви вже відкалібрувати ваш датчик виміру так, що ваша посилання площині вимірювання становить зонд поради.Не забувайте, що це краще за все зробити, використовуючи той же субстрат, що ви вимірювань по вашій частині.

madengr має найкращі рекомендації; будувати TRL або LRM (або кал методом ви вважаєте,
найкраще підходить для вашої програми) стандартів калібрування на тому ж пластин або ФАБ перспективі, що ви використовуєте.І не забудьте включити пару простих допомогою ліній для перевірки якості вашого калібрування.

- Макс

Цзянь писав:

Привіт, wlcsp:Так, як я описав в MODUA в IE3D аксесуар не тільки для імітації.
Він також хороший для будь-якого S-параметрів, в тому числі виміряних даних.
Тим не менш, я розумію, що ви не зможете знайти S-параметрів, без роз'ємів, оскільки вони, що ви після цього.З того, що я бачу, якщо A_left_via і A_right_via абсолютно симетричні і ідентичні, Ви зможете знайти A_left_via з A_thru.
Після того, як ви знайдете A_left_via (і A_right_via), ви повинні бути в змозі знайти A_microstrip з A_measured і A_left_via.
2-а процедура здійснюється в MODUA.
Для 1-го, я був приблизно то на ньому.
Тим не менш, це не в наших випустила програмне забезпечення.
Ми можемо розглянути питання про звільнення його від MODUA.
Привет.

Привіт, wlcsp:

Є дві умови там:

1.A_left і A_right симетричні
2.A_left і A_right ідентичні.

Якщо хто-небудь з 2 умови не дотримані, ви не будете мати унікальне рішення математично.З A_measured і A_thru, ви не зможете знайти A_left і A_right і A_microstrip.

Ви згадали про схемі 1.Ви маєте на увазі схему використання EM моделювання результатів?Безкоштовні IE3D оцінки ліцензії можна ознайомитися на веб-сайті (www.zeland.com).Спасибо!

Цзянь писав:

Привіт, wlcsp:Є дві умови там:1.
A_left і A_right симетричні

2.
A_left і A_right ідентичні.Якщо хто-небудь з 2 умови не дотримані, ви не будете мати унікальне рішення математично.
З A_measured і A_thru, ви не зможете знайти A_left і A_right і A_microstrip.Ви згадали про схемі 1.
Ви маєте на увазі схему використання EM моделювання результатів?
Безкоштовні IE3D оцінки ліцензії можна ознайомитися на веб-сайті (www.zeland.com).
Спасибо!

Я пробував TRL в симуляції.Я прекрасно працює.Я буду мати їх на пластин.Большое спасибо, ребята.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back