мій JDM перестав працювати!

A

amr_electron

Guest
Привіт, я побудував свій JDM давно і він був повністю працює з IC-Prog, це було JDM2001 версії. але коли я намагаюся використовувати його тепер, здається, що немає ніякого зв'язку між ПІК і програмного забезпечення, він тримає читання 0000 0000 0000 у всіх заліків. Я спробував апаратної перевірки, і я думаю, що це пройшло. Будь внесок вітаються. Спасибо.

Привіт! Чи використовуєте ви те ж саме плати / шт, як ви використовували раніше? Тому що не всі послідовні порти, які можуть потужністю JDM. Особливо послідовних портів на ноутбуках. Просто мій відсотків на в.

[Цитувати] Чи використовуєте ви те ж саме плати / шт, як ви використовували раніше? [/ Цитата] так. що напруга повинна бути в програміста, VCC, MCLR ..... контакти? З повагою,

Theres веб-сторінка, що показує, що напруга має бути присутнім в diffrent контактів пристрою, але, здається, більше не доступний, то тут в файл RAR. сподіваюся, що це може допомогти.

Шановні Amr_electron, Vcc повинно бути 5Volts і MCLR повинна мати 13 Вольт (8 вольт, але працює нормально зі мною). Переконайтеся, що кабель, який ви використовуєте, і переконайтеся, що це один до одного кабелю (всі контакти з одного боку повинні бути підключені всі контакти на іншому кінці). З повагою.

[Цитувати] Переконайтеся, що кабель, який ви використовуєте [/QUOTE] Дякую alphastar було СПРАВЖНЬОМУ кабелю. З повагою,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back