між GPRS модем і microcontroler

C

cllunlu

Guest
Привіт friends.How я можу зробити комунікацію між GPRS модем і microcontroller.And я звичку використовувати комп'ютер. [/ CODE]
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

ваш можуть спілкуватися ваш модем з використанням послідовної передачі ... Дослідження ваше керівництво модем GPRS ...він розповість вам, як зв'язатися з приймаючою як мікроконтролера або комп'ютера ...
Я sugest використовувати C для програмування мікроконтролера, оскільки легко відправляти команди модему ...

Більшість GPRS модемів свого роду набір команд AT, вам слід вивчити документацію про моду і використання на командах, що ваш модем підтримує

@ Cllunlu: Якого роду проект, який ви хочете зробити використання авторизації, а GPRS модем.Чи можу я дізнатися, якої марки ваш GPRS модем?

Тх

Є багато пост на цю тему на цьому форумі.Шукайте їх.Підводячи підсумок, використовувати модуль з TCP / IP вбудований модуль.Він буде робити багато чого прості питання.Звичайно вам потрібно знати 2 речі.Серійний зв'язку і за допомогою АТ команд.

reflectarray пише:

@ Cllunlu: Якого роду проект, який ви хочете зробити використання авторизації, а GPRS модем.
Чи можу я дізнатися, якої марки ваш GPRS модем?Тх

BenQ M32 є простим у використанні.Це дешевий і легкий конектор для прототипирування.

U необхідності вчитися в командах

cllunlu пише:reflectarray пише:

@ Cllunlu: Якого роду проект, який ви хочете зробити використання авторизації, а GPRS модем.
Чи можу я дізнатися, якої марки ваш GPRS модем?Тх

Я думав, що GPRS-модем дуже expensive.So Я думав, що я прав клавіатурі мобільного телефону, а потім вигнати їх з іншого MCU.Is це можливо?

Ви можете робити, що крім того, що для доступу до GPRS, ви повинні використовувати PPP і TCP / IP в мікроконтроллер.

Thnks Ази.
але я не знаю таких much.So Мені потрібна ваша допомога, як це зробити

Використовувати модем, який має внутрішню TCP / IP стека.Є багато таких, і там було багато розмов про це на цьому форумі.Пошук "GPRS" і ви отримаєте всі посилання.Для всіх цих модемів, це досить легко підключитися до Інтернету з використанням тільки Handfull команд.Але майте на увазі, що вам необхідно мати основні знання і взаємодія основних знань в області програмування.

Ази я знаю, основний програмування, але я не знаю, як connection.So ви можете дати мені shematic ETS схеми ... Thnks.

При покупці модуля, а також придбати Evaluation Kit.Таким чином, ви зможете заощадити багато часу.Але все-таки, якщо ви хочете, щоб побудували перший контур, це не так складно.Багато додатків Notes і схеми навколо.Який модуль ви використовуєте.

cllunlu пише:
Цитата:

Я думав, що GPRS-модем коштує дуже дорого.

cllunlu пише:

Я думав, що GPRS-модем дуже expensive.So Я думав, що я прав клавіатурі мобільного телефону, а потім вигнати їх з іншого MCU.Is це можливо?

Хто-небудь намагається надіслати дані через стандартний GSM - Siemens M45 або що-небудь?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back