між параметрами Z і резонансів від S11

S

Sanders

Guest
В одній моделі, я встановив порту зосереджених на одній стороні мікрополоскових лінію, яка була пов'язана з монополів як корм line.I набір опору зосереджених порт, який буде 50ohms і реактивні 0 Ом, після моделювання я chected матриця DADA у вирішенні даних "HFSS опції", я вибрав Z параметрами, і я знайшла Z: lumpport1 вартості на 8.25GHz є 32.15ohms (величини), 8.65GHz є 50.30ohms.In моделювання, розмах і встановити діапазон складає від 7,6 до 9 ГГц, і дотримуватися S11 ділянки і резонанс на 8.25GHz з мінімальним значенням S11-8.5dB з'явиться, то у мене є сумніви: чому резонанс не 8.65GHz якості Z: lumpport1 значення більш тісного із заданим опором зосереджених порту (50ohms) в порівнянні з 8.25GHz?S11 = 20log [(Z: lumpport1-Z0) / (Z: lumpport1 Z0)], чи не так?

Будь-які коментарі та допомоги будуть оцінені! Спасибо!

З повагою!

резонанс де опиниться вхідного імпедансу монопольного матчі передачі, які не можуть бути в обов'язковому порядку 50 Ом, тому, можливо, у отримали резонанс в іншому місці

Привіт
Відповідь HFSS є повна правда.Через резонанси пов'язані з мінімальним значенням S11.аспекту вашої антени і імпеданс портів imput не правильно налаштовані.Ви не можете сказати, що резонансні частоти relatived з опором.Я думаю.

Тут антени strucure резонанс.Resonace залежить від цього тільки.S11 значення буде залежати від імпедансу на резонансній частоті та мікрополоскових опором лінії.
Якщо ви зробите ур мікрополоскових impdence лінія 30, то він покаже кращий результат або якщо Ви робите 100 покаже найгірший результат.Але резонансна частота не зміниться.

Привіт:

Я думаю, резонансна частота cirucit змінюється з порушенням і навантаження.Якщо ви використовуєте іншу рядок, щоб прогодувати структури, резонансна частота буде мінятися.Скільки це буде змінити?Це залежить від того, яким чином різні джерела або засипати вас покласти на неї.В основному, структура матиме резонанс внутрішньої і це не залежить від джерела і навантаження.Однак, при підключенні джерела і навантаження на нього і спробувати спостерігати резонанс, ви, в основному зміною її стану резонанс і резонансна частота буде мінятися.Простим прикладом є наступне:

--------------------- O
| |
LC
| |
Р |
| |
-------------------- O

Без підключення будь-якого джерела, навантаження або контроль ланцюга 2 терміналу, ви можете знайти його резонансної частоти легко і це не зміниться.Однак, коли ви вставляєте деякі контрольні ланцюга між терміналами 2, вона буде змінити резонансну частоту структури, оскільки моніторинг схеми, тому що частина резонансної структури.

Для мікрохвильових додатків, ви поклали різні TLN різні ZC, ви, в основному підключення різних джерел і навантаження на ланцюг.Її резонансна частота буде змінюватися в залежності від Zc лінії TLN.

Привіт.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back