можуть поділитися своїм досвідом у розробці базової антени

X

XuQing

Guest
Привет ВСЕ,

Я розробити 5-елементів дипольні антенах решітка для basestationantenna використання.Але VSWR не таке гарне, як результати моделювання з HFSS.Чи може хто-небудь поділитися своїм досвідом у BSA дизайн?

Кращий відношенні,
XuQing [/ B]

Opublikowana dzisiaj przez Forbes lista czterystu najbogatszych ludzi Ameryki zawiera nazwiska wielu założycieli dzisiejszych gigantów IT. Na czele stoi oczywiście Bill Gates.

Read more...

Може бути, я можу допомогти.Чи можете ви надати більше інформації про те, що ви робите?

djalli,

Я використовую повітря заповнюється мікрополосковая-лайн, щоб прогодувати сигналу і зчеплення для diple з розривом.Результати розподілилися наступним чином HFSS9.0.
Моделювання: VSWR <1.3
Тест: VSWR (макс.) = 1.65
Я не впевнений, що найбільш причин.
1) з-за помилки HFSS
2) у
зв'язку з механічною
3)
за рахунок розробки методу
4) інше
Як ви думаєте з приводу цієї проблеми?

Спасибо!

Воно може бути заповнено повітрям вашої лінії.Є метод підтримки диригент вище заземлення включити в симуляції?Ще одна річ, зробити це отримати вхідний імпеданс реальної та уявної частини в обох моделювання та вимірювань.Це дасть вам більше, ніж підказки одного номера (ПВР) параметра.

претензійний,

Так, я включала діелектричної підтримки в моєму моделювання.Але випробування не в безеховий камеру.Це важливо в ПВР тестування?
Інша справа я повинен збільшити руку дипольні 20мм довго, ніж моделювання даних, щоб отримати компроміс повернення втрат відповідь.
Деякі неправильно відбувається в симуляції?

Спасибо!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back