може VCS працює на платформі Linux RedHat Advanced Server?

A

agump

Guest
Я можу запустити VCS 6.x і VCS 7.x на платформі RedHat 8.0, але не на платформі Linux RedHat Advanced Server 3.0.Є все, що я не забрати?

U означати 64-розрядна серверна версія Red Hat? Я тільки що встановив Debu $ $ Y на цій версії.
BR
aormon

VCS7.x може працювати на RHEL AS 3.Я використовую це зараз.

Я йду на RHEL AS 3.Я можу запускати більшість з нових інструментів EDA на ньому.Але я не можу запустити VCS7.0.1 на ньому.Додано через 9 хвилин:Я знайшов причину, чому я не можу запустити VCS належним чином.Було пошкоджено в бібліотеці AS.Після того як я перевстановить, я можу працювати коректно.

але я faile з vcs7.2 на RHEL AS 3.Він скаржився, "Помилка ctype_b".хто може розповісти мені, як встановити VCS 7.2 на Thel як 3.

davidyu пише:

але я faile з vcs7.2 на RHEL AS 3.
Він скаржився, "Помилка ctype_b".
хто може розповісти мені, як встановити VCS 7.2 на Thel як 3.

VCS7.2 підтримки Redhat 3.0.
але є деякі інструменти ARS повинно бути reintall з правильним варіантом.

soway пише:

VCS7.2 підтримки Redhat 3.0.

але є деякі інструменти ARS повинно бути reintall з правильним варіантом.

Я знайшов проблему, чому VCS7.2 не може працювати на Linux з Glibc-2.3.x з невизначеною помилки посилання вже.

Я не використовую RHEL3.0, замість використання Whitebox Enterprise Linux 3.0 (розроблена від джерела RHEL3.0).Ви повинні помістити файл / ETC / RedHat-реліз з вмістом

Red Hat Enterprise Linux. S реліз 3

Ось що я з'ясувати, пройшовши VCS обгортку.Мабуть VCS перевірити такий файл, а якщо її там, вона буде використовувати деякі Lib файлів, які дозволяють подолати невизначеною помилки ведення.

У мене таке відчуття, що для тих, хто користується RH9, Fedora 1,2,3 Може бути, ви могли б спробувати створити / і т.д. / RedHat-реліз файл із зазначеним вмістом і подивитися, чи працює він.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back