може я Інтерфейс GPS, GSM і Чіп пам'яті на один ПІК?

G

Gokul_India

Guest
Я планував ввести обмеження швидкості в необхідних зонах .. РФ спосіб зробити це вже доступно .. Але, я хочу це зробити, намагаючись його з GPS .. GPS позиції обмеження швидкості зони, а також необхідні обмеження швидкості повинні зберігатися в пам'яті чіпа (в якості бази даних) .. положення GPS біжить автомобіль знаходиться під постійним контролем і в порівнянні з вже наявною базою даних .. GSM використовується для будь-яких модифікацій в даних обмеження швидкості ... Таким чином, мені потрібно, щоб інтерфейс GPS, GSM і Чіп пам'яті для мікроконтролерів PIC (16f877a) .. Чи можливо це? як це зробити? те, що всі повідомлення повинні я використовувати для цих інтерфейсів модулів і те, що всі висновки я повинен використовувати ...

Це практичне ... я зрозумів з Вашої заяви повинні всі машини мають GPS, і як це поняття використовується у вашому проекті ... я не отримати зображення, як можна використовувати GSM і GPS для ваших цілей ..........

GSM та GPS і використовувати UART. Таким чином, необхідно ПІК з 2 UART. PIC16F877A один UART. Це також можна зробити UART програмного забезпечення, але це також складно. Я пробувала. Легкий спосіб, знайти інші ПІК з 2 UART.

Gokul, якщо ви говорите про GPS-прийом і повідомлення надіслати через GSM, безумовно, ви можете зробити це з одного UART. Якщо його отримання і відправки повідомлень з GSM і прийому сигналів за допомогою GPS. Ви можете зробити це з незначними змінами в обладнанні, враховуючи той факт, що ви можете читати GSM або GPS і будь-який даний момент часу не обидва. Якщо вам потрібно як і майже в той же час. Я пропоную вам мати трохи варіант вибуху за допомогою деяких інших контактних введення-виведення. Що стосується пам'яті, виходить, ви можете використовувати вбудований спалах або EEPROM. Завдяки вашу вимогу я припускаю, що це скоріше технічне проект і, отже, я запропонував пам'яті повинно бути досить. Якщо вам все ще потрібно більше додати I2C EEPROM. У всіх кращих. З повагою Sachin

Привіт Може бути, ніхто не намагався стукати біт методу, і в основному говорити на основі того, що вони читали в книгах ... Його дуже важко отримати швидкість передачі даних у 4800 і вище ... Основному біт стукати реалізований для швидкості менше 600bps .............

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back