може хто-небудь сказати мені, що ІМП шар?

M

mujju433

Guest
Я хочу чітких пояснень з IMP шар може хто-небудь пояснити мені?

Я знаю, чому ми використовуємо шар IMP, але я хочу, "що є" ІМП шар "

Якщо мова йде про комплексних схем, Ви маєте на увазі розміщення шару?

Так, я говорю про імплантації шар

IC виготовлення починається з певним типом dopped кремнієвої підкладці, дозволяє сказати, р-типу.Щоб transsitor на цьому субстраті потрібно створити N шар типу.Щоб зробити це певний тип іонів, імплантованих за допомогою іонно імплантатором на підкладці.

Краще читати книги НВІС для отримання більш докладних пояснень.

Так Thats правда, але що це таке імплантат шар?Я бачив у багатьох книгах, але пояснень не ясно Thats чому я прошу тут так ніхто інший не може мені пояснити?

Я знаю, чому ми використовуємо імплантату шар, але я хочу знати, що я IMP шар середнього р и п IMP IMP
Whats те, що ІМП шар??

Шар імплантату визначаються регіони кремнію, легованого домішками у формі N-типу або кремнію р-типу.Це імплантація є необхідним для формування джерела / витік регіонів, статтю воріт Si і навалочних зв'язків.Шар імплантати мають більше значення, коли воно перетинається з активною областю області (регіону з тонкими азоту).тому що це перетин тільки визначає N P або регіони, які використовуються для створення транзисторів і навалом зв'язків.Якщо імплантат шар існує в місці, де немає тонких азоту, допінг буде легким і не можуть бути використані в S / D регіонів або омічний зв'язків навалом.

Наскільки важливо імплантату шар, коли справа доходить до перегляду стандартних клітках?Є імплантату шар частиною стандартної бібліотеки?будь-яке інше використання IMP шар за межами стандартного дизайну камері?

mohdfayez пише:

Наскільки важливо імплантату шар, коли справа доходить до перегляду стандартних клітках?
Є імплантату шар частиною стандартної бібліотеки?
будь-яке інше використання IMP шар за межами стандартного дизайну камері?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back