може файл ліцензії в Solaris бути використаний в Linux?

M

maple_tao

Guest
Я хочу знати, може ліцензувати файлів EDA інструменти для версії Solaris можна використовувати для тих же інструментів Linux версії? якщо так, то як налаштувати їх? Хто-небудь може мені допомогти? Спасибі велике.

Я думаю, якщо файл ліцензії не мають інформації сонце робочої станції (наприклад, HOSTID, жорсткий числа), які можна використовувати в Linux або windows.the Linux і Solaris ліцензії деяких, вони створюють деякі інструменти.

Так! Просто змініть вашу HOSTID в файл ліцензії.

Як перевірити HOSTID у вашій машині, без використання яких-небудь lmutil пов'язаних команду? Якщо у мене є funcitonal license.dat для вікон, я можу використовувати ті ж license.dat для Linux в одному комп'ютері? Спасибі

[Цитата = wpwang] Так! Просто змініть вашу HOSTID в файл ліцензії. [/QUOTE] змінити HOSTID файл ліцензії? Не машина HOSTID?

[COLOR = червоний] Незаконне повідомлення видаляється Mod [/color].

Якщо Ви файл ліцензії для плаваючих Північ і особливість, а не вузол заблокований. Ви можете це зробити. просто змінити ім'я хоста.

на ПРОМТ: HOSTID типу або типу lmhostid. Вони будуть retrurn різні ID. залежить від того, ID ТВК файл ------------------------- вам потрібно змінити праву. [COLOR = червоний] Незаконне участь видалити Mod [/color].

Якщо ви змінили HOSTID, файл ліцензії -----------------------------. В іншому випадку, файл ліцензії не може бути початок! [COLOR = червоний] Незаконне участь видалити Mod [/color].

[Цитата = sulifen] Якщо ви змінили HOSTID, файл ліцензії --------------. В іншому випадку, файл ліцензії не може бути початок! [/QUOTE] sulifen права, ще один момент, щоб нагадати, якщо файл ліцензії ви отримали це ім'я хоста і HOSTID безкоштовно (означає ім'я = будь HOSTID = такі є). Ви можете просто змінити або нічого не робити про це, і ліцензія може бути використана як на Linux і Solaris .... З повагою, [COLOR = червоний] Незаконне участь видалити Mod [/color].

щоб отримати ім'я хоста: кішка $ HOSTNAME, щоб отримати MAC: Ipconfig Я думаю, що ви не повинні редагувати HOSTID поля безпосередньо у файлі ліцензії, в іншому випадку всі ліцензовані функції будуть недійсні. Незалежно від того, що це плаваючого типу або вузол з блокуванням типу. Ви просто не можете зробити це шляхом без ------------------. [COLOR = червоний] Незаконне участь видалити Mod [/color]

Зазвичай, ви не можете змінити HOSTID поле, але для HOSTID = будь-яке, ви можете дати HOSTID там. Вам не потрібно ----------------------. ім'я хоста і номер порту, ви можете змінити їх, що ви хочете. [COLOR = червоний] Незаконне участь видалити Mod [/color]

якщо HOSTID БУДЬ версії те ж саме. Ліцензія може бути використана у всіх ОС.

У більшості випадків, ви можете використовувати файл ліцензії в обох ОС. Але, якщо ви використовуєте synpliciy інструмент, здається, що є деяка інформація OS приховані в файл ліцензії. Ліцензія може бути використана в SunOS, а не в Linux.

Найбільш інструмент в Solaris є замок HOSTID і Linux інструментів блокування MAC-адресу ви можете використовувати "Ifconfig" перевірити MAC-адрес в Solaris може змінити ------ У Linux така ж алкоголь [COLOR = червоний] попередив. [/ Колір ]

Здається, що EDA ліцензії використовує 12-розрядний MAC, як HOSTID на LINUX в ​​той час як він використовує 8-значний HOSTID на Сонце.

Це правда. У Linux, MAC-адресу вашого (12 Hex characaters замість 8 в Sun) буде HOSTID. Так що якщо у вас є файл ліцензії Solaris з HOSTID зашифрованих у ній, ліцензія не буде запущений. Хто-небудь знає, як обдурити ----------- Питання в середовищі Linux? [COLOR = червоний] Незаконне участь видалити мод. [/Color]

деякі ліцензії може працювати на Linux і Unix

якщо HOSTID є безкоштовною, її можна використовувати на будь-якій платформі, інші ...... :)

При ----------- зробити це ----------- і використовувати Linux хоста не HOSTID. для цієї роботи ви першим зробити ваші вікна машини так само, як ім'я вашої Linux назву машини, ---------- вікна і скопіювати його на Linux машині. Наприклад, якщо ім'я хоста для Linux є "whimpy", змініть ваші вікна ім'я комп'ютера "whimpy" в панелі управління, ------------------------- ------- а потім ви можете змінити ваші вікна машини ім'я на все, що було. Цей метод працює і для Solaris і Linux. [COLOR = червоний] попередив. [/Color]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back