може спрямованості, посилення, і потужність випромінювання від антени вимірюється обладнання?

K

kae_jolie

Guest
HFSS обчислює спрямованості, посилення, і потужність випромінювання, але мені було цікаво, якщо я можу виміряти їх фізично (без тренажера). Якщо так, то устаткування, техніка і т. д. Для цього використовується? Прохання відповісти якомога швидше, як я з-за презентації найближчим часом. Спасибі

Так, ці параметри можуть бути відміряв. Ви можете виміряти їх у безеховой камері.

Спасибі за відповідь. Яке обладнання використовується для вимірювання цих параметрів? ВНА? Будь ласка, надсилайте посилання, документи, що переговори про це. І ще один момент: Може питомий коефіцієнт поглинання (SAR) в голову, наприклад, можна виміряти? Якщо так, то як? Спасибі.

Дякую за відповідь. Яке обладнання використовується для вимірювання цих параметрів? ВНА? Будь ласка, надсилайте посилання, документи, що переговори про це. І ще один момент: Може питомий коефіцієнт поглинання (SAR) в голову, наприклад, можна виміряти? Якщо так, то як? Спасибі.
ВНА необхідно, і ви можете шукати іншого обладнання, які необхідні в Інтернеті. Те, що я все на китайській мові.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back