модуля розширення спектру

A

alzomor

Guest
Привет

Мені необхідно знайти блок приблизно 1000 одиниць у районі близько 1 км.
Моя ідея полягає в тому, щоб використовувати Tx на цільовій підрозділів і Rx зі мною і перевірити сигнал strgnth вказати відстань від Tx для RX.
як я вже близько 1000 одиниць Думаю використання розширення спектру, з тим щоб уникнути втручання.

Есть ли у Вас или suggetions знаю добре і овець розповсюдження спектр модулів?

Салам
Хоссам Alzomor
www.edaboard.com

Привет
RU впевнений U хочете використовувати СС для uor мети?
DO U думати про використання GPS?

Привет

GPS добре accurcy близько 15M, а які менш accurcy?

Салам
Хоссам Alzomor
www.edaboard.com

знайти з високою роздільною здатністю U couls використовувати сценарій TX з одним і кількома приймачами.Потім обчислюється від прийнятого сигналу, кут заїзду і різниця в часі прибуття (ССХ і EoTD).якщо у вас в системі GSM-U можна використовувати cellid і ТА цінності

Що допплер?
http://www.qsl.net/ve2emm/pic-projects/doppler3/doppler3-e.html
GPS є дуже точний час з окремими наявності вимкнені

привет

скасувати

Привет
GPS, дуже добре, якщо у використання GPS також 15M резолюцію краще і економічно ефективним.
Я думаю, що якщо у розробити системи для цієї perpuse це дуже дорого, наприклад, ви можете використовувати для вимірювання multiantenna сільському господарству і Тоа, але воно коштує дорожче, ніж з використанням GPS
U говорять ваші відстань складає близько 1000, так що 15M помилки мізерно мала -> помилка = 0.015 = 1.5%

Привет

Цитата:

якщо у вас в системі GSM-U можна використовувати cellid і ТА цінності

SA вимкнено по GPS система з власником декількох років, тому досить точно ..Abt 2m.
Ви можете отримати більш резолюції (Abt десятків см), якщо ви будете використовувати дифференциальной GPS (DGPS).це легко зробити на невеликій площі
Вам потрібно тільки ще 1 GPS-приймачем і розрахунків; 0))

привет

скасувати

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back