модем V.90

M

madraf

Guest
Хто-небудь знає, де я можу знайти хороший і просте пояснення того, як модем V.90 працює?Які розбіжності з V.34?

Спасибі,
Рафаель.

Код:

.32 - Стандартний іменування, що використовуються при визначенні модему зв'язку, все починається з "V"
Це один для визначення стандартного Хайес двобічної передачі 9600 бод.V.32bis - стандарт, який прийшов після V.32 який збільшив швидкості від 9600 бод до 14,4 Кбіт в секунду.V.34 - Це було істотне поліпшення для сучасної комунікації.
Це в два рази максимальну швидкість стандартного V.32bis 28,8 кбіт / с.V.34 - Цей стандарт був зроблений США робототехніка щоб показати, що його модеми перевершує стандартний модем V.34, що вони працюють на 33,6 KB бод, а не повільніше 28,8 KB бод.V.42 - ім'я, дане стандарт для передачі на 2400 бод.V.42bis - це не швидкість, як стандарт V.32 і V.34, але корекції помилок і метод стиснення апаратної основі.
Її основні поліпшення виходить із знання при стисненні буде вигідно і коли він не буде.V.90 - перший стандарт МСЕ для зв'язку 56K модем.
Він замінений X2 і 56kflex стати кінцевою 56K стандарту.
Більшість X2 і 56kflex модеми змогли перейти на V.90 безкоштовно.V.92 - розширення передачі V.90 модем стандарту, який додає три нові функції: Quick Connect, яка прискорює підключення рукостискання; Модем-на-Hold, для отримання вхідних дзвінків без розриву з'єднання, а також PCM Upstream, для прискорення вгору швидкість передачі даних на строк до 48kbps.
Раніше з V.90, вище ставки були обмежені 33,6 кбіт /.

Дякуємо за посилання.Однак є одна річ, що я не в змозі зрозуміти, що "як дані передаються з аналогового модему до цифрового один".Наскільки я розумію, модем V.90 перетворить дані безпосередньо в сигнал PCM через G.711 (без модуляції QAM, як і попередні модеми зробив).
Я постійно говорив мені, що я розуміння неправильно, тому що це може бути саме так.

Хто-небудь знає про це?.

Спасибі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back