моделювання LNA

A

Ahmer

Guest
Я розробив МШУ і моделювати його, використовуючи ads2003a. Я його імітації за допомогою parmeter моделювання і з'ясувати, коефіцієнт підсилення, коефіцієнта шуму, КСВН, stability.Is це достатньо, щоб імітувати тільки з параметром моделювання та перевірити мої параметра або anyelse моделювання таких як гармонійного балансу т.д. Також necessary.the діапазоні частот S BAND.

Це залежить від програм для МШУ, в будь-якому випадку (як правило) не потрібно для виконання нелінійного моделювання для МШУ.

Крім того, ви можете perfom, якщо у вас не лінійна модель використовуваних пристроїв.

Використання S parmeter моделювання достатньо. Але не забувайте, моделювання повинно включати VIA, і мікрополоскових припинення.

Ви також можете побачити HHTP: / / www.cel.com, є багато папери про МШУ дизайн.

Привіт,

Використання параметрів, які заявили, повинна бути більш ніж достатньо для проектування МШУ.Однак, ви повинні також подбати про те, що є критичні точки, які можуть впливати на параметри так як там обов'язково буде терпимості у виготовленні друкованих плат, в яких експериментальні результати можуть варіюється в значній мірі в порівнянні з вашою імітації reuslts.

Ви повинні взяти до уваги лінійності МШУ.Як хтось вже казав, необхідно нелінійна модель транзистора зробити це в гармонійне рівновагу.Як мінімум, ви повинні робити розрахунки вручну.Наприклад, якщо ви розробили МШУ для стільникових телефонів і телефонів не вважають лінійності, телефон не буде проходити технічні характеристики і воно не буде в полі, коли в середовищі сильних сигналів.

Це занадто багато часу, щоб модель LNA.S-параметрів моделювання більш ніж достатньо.Просто будьте обережні в макетування.

З комерційним блоком МШУ, можна домогтися гарною фігурою шумів і посилення (відповідає специфікації вказані) навіть без моделювання ....

Ключем до досягнення цієї мети:
1) належне дизайн макета,
2) достатня заземлення
3) гарна схема упередженість

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back