моделювання схем запрограмований мікроконтролер

U

u04f061

Guest
Я новачок в мікроконтроллер і беручи мій перший курс по ній.мій вчитель сказав нам, як моделювати мікроконтроллер від шістнадцятковий файл, використовуючи proteous.Я використовую Linux.Я не використовував GEDA,
тому я не знаю, чи може вона зробити це чи not.moreover я прийшов дізнатися sdcc на форум Linux в якості альтернативи keil.so PLZ керівництво мені докладно, який файл, створений sdcc я повинен використовувати для імітації мікроконтроллер?

привіт,
хоча я нахиляє розповісти вам про симулятор на Linux, то також ви повинні знати, що SDCC дуже потужний компілятор C, ви можете запустити програму в sdcc за 8051.В даний час я розвиваються мого проекту з sdcc.Ви також можете вставляти код в збірці sdcc.Він також отримав відладчик.sdcdb ім'ям.Крім того, він вперше генерації. АНМ код, а потім. Ihx файл.так що ви можете також перевірити, генерований код зборів.
але те, що проблеми,
що стоять Я це не хороша горелка проекту at89c52 для Linux.
будь-якому випадку ви повинні надати SDCC спробувати та отримати sdcc компілятор посібник користувача
sdcc сторінку., Які будуть enaugh для Вас, щоб почати .....

arnabДодано через 1 хвилину:привіт,
просто пошук в мережі та отримав Yasmin симулятор.Ви можете завантажити її з джерела froge
щасливі larning
arnab

Привіт,
Ви можете спробувати програмне забезпечення Proteus від Labcenter електроніки.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back