методів проектування аналогових та переліки

H

Humungus

Guest
Я бродив якщо б ми могли зробити вигляд дизайну баз даних з проектними передового досвіду та довідкові матеріали.

Компанії такого роду документів зі своїх величезних тлі cummulated протягом десятиліть.

Крім того, листи ці керівні принципи та довідкові матеріали з нуля не важко, але extremelly часу.

А якщо ми будуємо базу даних з такою інформацією.

Наприклад, документи, форми загальні аспекти дизайну та верстки, підсилювачі, шириною забороненої зони, регулятори напруги, АЦП, і т.д. і т.д.

Тут я додаю хороший документ, я виявив, і я скоро завантажити список я пишу для моєї компанії.Якщо хтось боїться інформацію безпосередньо документ, в якому будуть визначені компанії, я пропоную, щоб скопіювати текст вміст прямо на пошті або створити текстовий файл і відправити його.

Цей файл Особливості будови у ч ** P: / / gaia.ecs.csus.edu / ~ pheedley / analog_methodology.pdf

Ваша ідея виглядає добре.
Я буду надавати підтримку раз у закінчити перший варіант

Гарна ідея, може бути, ви можете запустити сторінку у Вікіпедії, так що його легко оновити всі.

Гарна ідея, яка принесе користь усім аналоговим хлопці, захоплюватися.

Ось частина контрольного переліку я готова на даний момент.Я до сих пір продовжують працювати над нею.Зробіть свій внесок у свій попередній досвід.

Тестові структури:
Є про тестової структури специфікації (введення, висновок, операції частота навантаження ефекти, водійські навички) відповідно до характеристик сигналу для перевірки та результати її генератора.
Все про тестових структур для виведення сигналів включити?
Все про тестових структур для вхідних сигналів включити?

Взаємодія між блоками:
O є рівні всіх сигналів інтерфейсу різних блоків відповідно до напруги живлення дисертацій блоками?

Padring:
Є про I / O клітини розподілені так, що зв'язок на остаточний пакет є реальним і надійним?
Є пропозиція про рейки I / O клітин відповідно до сигналами, які вони отримують за чіп?
Є пропозиція про рейки I / O клітин відповідно до сигналами, які вони отримують від основних чіп?
про чи резервний блок вводу / виводу у відповідності з метою, шукав і в найбільш підходяще місце?

Моделювання:
З про SOA було перевірено дотримання у всіх перехідних моделювання?

додати мої 2 центи знань

це все про макета перевірити список на основі мого досвіду.

Переконайтеся, що всі перевірки списку слідують в макетування.
# Підключення антени і перевірити
# Металів і полі перевірити щільність
# Розміщення роз'єму наприклад, контакти на кордоні т.д.
# Subtrate контактів (покласти необхідну кількість контактів підкладки, як це можливо)
# Чутливої сітки / контрольних сигналів
# Фіктивний погодження та відповідність транзисторів, резисторів, конденсаторів перевірки.
# Харчування та заземлення маршрутизації перевірити
# Пристрій перевірити або заблокувати походження розміщення refence на 0,0 перевірити

сподіваюся, що це скластиДодано через 4 хвилини:більше ....

# Перевірити відстань до кордону правило (використовується половини правило наприклад, металевими інтервал з сусідніми пристроями або блоки)

Завдяки Humungus і fixrouter4400, дуже гарні відгуки.Що ще?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back