мерехтіння шуму

M

mr_ghz

Guest
Привет всем

Має досвід роботи з будь-якою СВЧ-напівпровідник фліккер шум?
Як це може бути знижено?Має нікого значення для щільності шуму з наступних компонентів?
- BAT15 (діод Шоттки Infineon)
- HSMS-8xxx (діод Шоттки Agilent)
- NE3210S01 (GaAs FET CEL / НИК)

Спасибо!

Я ставлю питання про фліккер шум b4.претензійний і дав деякі explaination та як зменшити його.Ви можете шукати мерехтіння 1 / ж.Я не знаєте, як розмістити посилання, що тут, вибачте.

Ось попереднього обговорення.http://www.elektroda.pl/eboard/searchtopic61871-flicker.html

Uups, я довго шукав у Google, але забув в пошуку старих elektroda обговорення ...извините.
Але ще раз: я не знайшов значення для фліккер шум у Datasheet.Чи може він бути розраховані з іншими параметрами?Є досвід роботи значення "для пристроїв?

Спасибо

Якщо Ви шукали йот Google, pheraphs ви виявили тонни даних приблизно на 1 / F і
/ або фліккер шум.
В даний час відомо "1 / F" не дотримуються якоїсь математичного закону, з тим не можуть бути передбачити.
"1 / F" є generallized
ім'я комплекс явищ і описують закон 1 / (F ^ N), N збільшення як частоти.як правило, 0 Гц.
Pratical поради:
на частоті, навіть в 1 Гц і менш, основною причиною 1 / ж це середовище дрейфу.Перевірте напругу живлення, температура має бути thermostated т.д.
НЕ надію на те, щоб знайти інформацію про всіх даних.Але кілька компонентів рекомендується як "низькі 1 / F шум".За даними листів дивитися також за combiantion з "Аудіо" і "Ultra Low шуму".
Удачи

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back