мені дізнатися, двійковий еквівалент PIN-код?

A

aliciamee

Guest
Власне, вся моя проект повинен виявити інфрачервоний сигнал (цифровий введення даних) зі схеми і якщо [row1, Column1] = висока, вона буде посилати дані на комп'ютер через USB, а потім моніторинг відповідності даних у відповідному положенні з базою даних і відправити лист користувачеві.
Наприклад: чотири в поле, відповідному 4 користувачів, box1 з позицією [row1, Column1] в документі присутності умови (висока цифровий вхід), то після матчу з базою даних буде відправити електронною поштою user1.

Я HV розробити проект, заснований на 1 і проектів знайти з інтернету.Вони MC68HC12 допомогою якої Асамблея програма завантажує двійкове число у своїй пам'яті, і передає числі через послідовний порт на сервері.Кожен представляє, контактний бінарний власний номер порту Р HC12 використовується.
0,1,2,3,4,5,6,7

Pin:
0,1,2,3,4,5,6,71,2,4,8,16,32,64,128

Двійковий еквівалент:
1,2,4,8,16,32,64,128

Яким я буду знати двійковий еквівалент PIN-код?Я використовую або за допомогою PIC18F2550 і PIC18F4550, вони мають бінарний еквівалент для PIN-коду?

Я пишу код, заснований на ідеї, що якщо вхідні відрізняється від 0, вона буде передавати дані на ПК та отримав контактний двійковий еквівалент.Але я не впевнений, що я пишу буде посилати дані на комп'ютер чи ні.Тому що я зовсім заплутати про команду usb_cdc_putc, як це відправка характер ...Plz допоможіть мені ознайомитися з цим Кодексом і дати мені кілька зауважень.Я використовую CCS компілятор.
Код:

Void Main () (

usb_cdc-INIT ();

usb_init ();

Чари C;WHILE (! Usb_cdc_connected ()) ()робити (

usb_task ();

якщо (port_b_pullsups (помилкових)) (

якщо (usb_enumerated ()) (

якщо (kbhit ()) (

C = ЕОКП ();

якщо (C == '\ n') (usb_cdc_putc ( '\ R'); usb_cdc_putc ( '/ N');)

якщо (C == '\ R') (usb_cdc_putc ( '\ R'); usb_cdc_putc ( '/ N');)

інше (usb_cdc_putc (C);)

)якщо (usb_cdc_kbhit ()) (

C = usb_cdc_getc ();

якщо (C == '\ n') (ріЕс ( '\ R'); ріЕс ( '/ N');)

якщо (C == '\ R') (ріЕс ( '\ R'); ріЕс ( '/ N');)

інше (ріЕс (C);)

)

)

)

)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back