межа складної функції

U

u04f061

Guest
Я книги з назвою
сучасні інженерні математики
автор
Ервін kreyszig.
Я взяв курс на комплексний аналіз складних функцій, наприклад, інтеграція, диференціація.
Я хочу вчитися межі теорії складних функцій.
PLZ скажіть мені, наскільки він відрізняється fromreal функцій.
На жаль, у книзі я не багато про цій темі.
Я хочу вивчити його глибоко.Якщо хто має корисний матеріал про це PLZ допомогти мені.
якщо у вас
зв'язок з деякими іншими книгами PLZ дайте мені

У мене є чудова книга, яка (на жаль) на дому.
Він навіть має інтуїтивно зрозумілий приклад.
Я цитатою з нього
І наведіть назві
І таким вам пізніше.Основним "суть" прийняття межі складна функція дуже схожа на що реальна функція,
за винятком напрямки ви наближаєтеся пределе от.

Для реальної функції, скажімо, F (X) = X, ви можете стати обмеження при підході вартість на
або ліворуч або праворуч.Якщо функція аналитичность близько року два обмеження залишаються тими ж.

У складних функцій, аналітичних означає, що межа такої ж незалежно від того, яким чином розглядається.
Уявіть собі невеликий коло о в комплексній площині.Будь-яка точка на окружності має радіус і кут (амплітуду та фазу)
по відношенню до А.
Оскільки радіус зменшується до 0, ми підходимо до a.
Якщо існують які-небудь залежності від обмежень по куту (або стадії), що ми наближаємося з функцій не є аналітичної про вартість комплексу a.

Я вдячний У цього, і я смертоносних чекати вашого нового відповідь про книгу і author.i хочу запитати у яких вивчав книги я віддаю перевагу mentioned.would У цієї книги на книги у є призначення?

Інший пацієнт --

Вибачте за мої забувши про цю гілку.

Я не вірю я в текст, який Ви використовуєте.by Richard A. Silverman

В одному я це Комплексний аналіз з додатками
до Річард А. Сільверман

Я маю 3 відскановані сторінки пар направити до вас.
З метою збереження зберігання в цьому форумі, я не додає їм тут.
Я залишив PM потрібну адресу електронної пошти або завантажити призначення.

У сканує покриття початку Комплекс Диференціація, де приклади використання комплексу меж кращі ілюстрації, які я вже зробив.

Ця книга є Дувре Публікації - в США,
то за безцінь наскільки тексти йти.
http://store.yahoo.com/doverpublications/0486647625.html

in the sections that deal with complex integration.

Який би текст, який ви в кінцевому підсумку, використовуючи в доповнення до навчання, переконайтеся, що він є інтуїтивно зрозумілим для вас
в розділи, які стосуються комплексу інтеграції.
За допомогою "комплексу інтеграції", Ви побачите "складних", щоб бути заниження.Знову ж таки, повага за терпіння ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back