математичні книги?

W

wolfheart_2001

Guest
привіт,

тема може виглядає нерозумно бути введені тут, але насправді всі реальні ескізи вимагають глибоких знань математики, спеціально Фур'є, Лапласа і ймовірностей.

Я coudnt знайти книги вас від землі вгору, як "повна посилання Серія" Наприклад, замість цього вони заглиблюючись у дурної теорії математики, які не є корисними для всіх інженерів і більшість книг, які я бачив переступити критичні і важливі моменти, які І. М. впевнений, тисячі інженерів, можливо втратили universiety у своїх дослідженнях.

Отже, якщо хто-небудь знає реальну гарну книгу обговорювати домашні математики для інженерів і крок за кроком чином і випробували це на нього самого надіслати мені своє ім'я

Thanx все

Я зіткнувся з тією ж проблемою ..Тим не менше, я думаю, U повинні пройти більш ніж тільки одну книгу ..Фур'є, як, наприклад, U може піти на керівництво DSP ..і для обчислення, U може відноситися до обчислення Біблії ..
У всякому разі ..Є гарна книга математика виглядає з нуля, дійсно ..але не дуже багато в інженерних додатках ..називають цю книгу:
Прикладна математика - Олвер PJ, Shakiban C.
Я думаю, він доступний для завантаження тут ..Якщо ні, то скажи мені, і я завантажити його на U ..
Привіт

Як добре ви в математики не залежить від того, скільки книжок ви прочитали.Скоріше, це depnds від того, наскільки ви перейшли до вирішення проблем.Вся квантова механіка базується на одному PDE - рівняння Шредінгера.Рішення цього рівняння краще, ніж читання 10 квантову механіку книг.
Тому я не думаю, що це будь-якої великої різниці, яку книжку читати, якщо ви тільки шукаєте коротку стрижку.Удачи.

Я вгадую ви могли бути зацікавлені у вивченні теорії множин (аксіоматичний або наївним) за відправну точку.Це в поєднанні з логікою мабуть, являють собою основу всіх Mathmatics.

Звідти, переконайтеся, що вивчення деяких реальний аналіз.Існує, ймовірно, не одного підручника, який охоплює все з нуля, але якщо ви вивчаєте ці теми, вона буде служити надійною основою для більш прикладної тематики.

Все, що ви сказали, ви можете знайти його в Хайкін-х книг, сигналізації та системи ви можете знайти Лапласа, Фур'є і перетворення Z, ймовірність краще пояснити в книзі communicacion Хайкін, але в цьому розділі ви хотіли б перевірити НУ-Lathi З книгою.

Особисто я дізналася, ряд Фур'є і Лапласа через книгу математики ім тексту;
Книга - Advanced Engineering Mathematics, 2nd ed., 2000
Автор - Zill, ГД і Каллен, MR

Але тоді я використовую більше 2 інженерної книг підхід посилання, на яких обговорюються mistly про Z-перетворення Фур'є, перетворення Лапласа
1) Введення системи сигналів N 2-е видання
Автор - Едвард У. Камінь
Видавець - Максвелла Макміллан Int.Edition

2) Безперервне п дискретних сигналів системи N 2-е видання
Автор - Самір С. Соліман, Mandyam D. Срінат
Видавець - Prentice Hall

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back