марки і типи, що добре? КСВ для frequncy ГГц?

A

aki.aki

Guest
привіт мені потрібно КСВ і вимірювач потужності для частоти ГГц. близько 1 - 3 Ггц. марок і типів, що добре? (Які існують в індонезійському ринку) у зв'язку з онлайн-транзакцій за кордоном дуже важко, я не відчув завдяки, перш ніж

а не з Індонезії, я не знаю, що ви можете мати у своєму розпорядженні там;), що, як то кажуть, може бути, ви можете знайти постачальника там, що можете замовити Daiwa CN-801G метр для вас Daiwa Хреста голки Ваттметри частота: 900-1300MHz Power Range Forward: 2/20W Допуск: + / - 10% (при повному масштабі) КСВ чутливості детектора: 0.2W хв Вхідний і вихідний опір: 50 Ом Роз'єм для: N-типу Розміри і вага: 6.25in х 4.3in х 4.8in / 2lbs. 3ozs. надзвичайно приємно трохи передач, вони працюють дуже добре з хорошою точністю, я використав один друг в моїй халупі тут, на 1296MHz. У найближчі пару Im день чекає прибуття на моєму власному Daiwa CN-801SII метр Daiwa Хреста голки Ваттметри частота: 900-2500MHz Power Range Forward: 2mW/2/20W Допуск: + / - 10% (при повному масштабі) КСВ виявлення Чутливість: 0,5 Вт хв Вхідний і вихідний опір: 50 Ом Роз'єми входу / виходу: N-типу Розміри і вага: 6.25in х 4.3in х 4.8in / 2lbs. 3ozs. Вона буде охоплювати і мої 1296 і 2400MHz аматорського радіо смуг ура Дейв

Давним-давно, була бренд називається як птах .. Це було досить гарним харчуванням і КСВ-метр ..

Давним-давно, була бренд називається як птах .. Це було досить гарним харчуванням і КСВ-метр ..
аааа Птах вірний Ol '43 .... Данг ви все ще можете заплатити гроші за один з них з кілька хороших куль я знаю, що куля, що буде йти до 1000 МГц ... його нормально на 1300MHz ... ніколи не бачили вище частота рейтингом кулі Dave

Спасибі всім ... Я див. огляд Daiwa CN-801SII і його дуже добре perpormance .... але на індонезійському ринку, цей інструмент важко купити. на ринку більшість індонезійських КСВ на 144Mhz, я використовую КСВ ГГц для зробити антену WiFi,, перепрошую, якщо мої говорять по-англійськи погано. Моя мова індонезійська. Спасибі всім ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back