манчестер кодер (передавач) і декодер (ресивер)

S

subbash

Guest
Ви можете пояснити логіку використовуються в цьому Кодексі

[MOD] Припинити хрест розміщення зараз. Ви будете заборонені [/ мод] це код Манчестера кодер не могли б ви пояснити це

Більш хрест розміщення ...: плакати: Чому б не додати питання до вашого існуючого нитка код Манчестера? Насправді, код testbench для кодер Манчестер (передавач) не кодер Манчестері. Він нічого не робить, але відправка послідовність різних слів даних сказала передавача. Кодер манчестер може бути просто зроблені ворота XOR: закодовані дані = дані годинник XOR. Сказав передавач очевидно, пов'язана з переходом зареєструйтесь, щоб серіалізовать паралельними слів даних. Це не має нічого спільного з манчестерського кодування як такого, але, швидше за все, необхідні для створення повного передавача.

Але як би ви розшифрувати в інший домен годинник. Це не так просто, я думаю. Вам потрібно буде відновити CLK від даних Манчестері, а потім знову зразок даних з відновленою CLK .... Це не так просто, як я припускаю, передавач! ...

Ви попали в точку. Якщо ви стрибаєте в середині манчестерського кодування бітового потоку, ви навіть не в змозі виявити фактичні межі небагато. Манчестерського кодування передачі зазвичай починається з преамбули, який дозволяє синхронізувати годинник-відновлення даних схеми і визначити, біта і межі слова однозначно. У більш загальної точки зору, проблема є спільною для всіх синхронних послідовних протоколів і потребує спеціальної обробки з будь-яким з них. Конкуруючі код схем, однак 8B/10B мають можливість повторної синхронізації потоку даних за допомогою унікальних символів. Для пакета структурованої зв'язку, наприклад, ВЧ передачі даних, Манчестер кодування, як і раніше хороший вибір, і широко використовується. Через низьку швидкість передачі даних, декодування може бути легко виконаний за допомогою мікропроцесора.

сер, так що це код, який я відправив підходить для мого проекту .... або я повинен робити деякі зміни в код ..... якщо вони не праві .. У вас є коди, які я можу використовувати замість кодів я відповідями ....

Я відповів на це питання, перш ніж для одного з джерел. Інші (FIFO) навіть не претендує на пов'язані з Манчестер кодування і він насправді це не так.

Сер, я потребую допомоги ур про моєму проекті ..... так що ви можете надіслати адресу, на мою поштову ідентифікатор ... [Електронної пошти] subbash.19 @ gmail.com [/ електронній пошті ]........ я хотів би обговорити щодо РгсдесИ ....... це було б великою підмогою .......

Хлопці, я намагаюся зробити Манчестер кодер і декодер з допомогою мікроконтролера AT89C2051 в Keil C. ... Якої-небудь однієї мені допомогти .... Як кодувати і декодувати? Я хочу здійснити логічний 0 ----> 01 і 1 ------> 10 ... Будь ласка, хлопці .... Його дуже важливо зробити в Embedded C тільки .... Спасибо заранее

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back