луни

S

steph_smile09

Guest
привіт ..я роблю дослідження про наших дисертацію на тему луна в повідомленні нейронної мережі ..Мені дуже потрібна ваша допомога ..Будь ласка, допоможіть мені, як затримки голосового сигналу в MATLAB .., А також те, що є кращим фільтром для луна ..і прохання навести кілька прикладів використання LMS і для інших фільтрів ..їм також робити порівняння, що є кращим фільтром ..але я не знаю, як .. будь ласка, допоможіть мені ...

Будь ласка, поділіться своїми знаннями про це ..Велике спасибі

Для придушення відлуння кращий фільтр є адаптивним фільтром.

HELO дякую вам за відповідь ур ..Чи можу я запитати наприклад??в MATLAB коди для адаптивного фільтра??будь ласка ..і, будь ласка, допоможіть мені, як затримки голосового сигналу ..будь ласка ... їм в надії на ур відповісти велике спасибі ..Додано після 51 хвилин:Привіт всім ..їм Стефані закінчення .. студент і я роблю
тезу про відлуння в повідомленні нейронної мережі
з використанням алгоритму LMS ... я просто хочу попросити допомоги у вас, хлопці про
як затримки голосового сигналу??? як затримки цього сигналу ..

S = (1 0,2 * гріха (2 * пі * фа * т)) .* гріха (2 * р * е * (1 0,02 * ство (2 * р * т * т)) .* т), а також
тоді може я запитати також є прикладом MATLAB програми для цього
Алгоритм ..будь ласка, будь ласка ... Мені дуже потрібна ваша допомога ...

про те, як здійснити цей алгоритм у MATLAB?, звертайтеся, будь ласка ..їм
сподіваючись на вашу відповідь .. спасибо ..

Здравствуйте,

Перевірити цю тему

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=1106922

Кращий фільтр адаптивний фільтр з NLMS (нормовані найменших середніх квадратів) алгоритм і розділи Блок NLMS (PFBNLMS) algorithm.ok

Якщо ви використовуєте свій сигнал через аа системи, описуваної рівнянням
у [п] = х [п] х [нд], де D є затримка.Ви повинні отримати сигнал з затримкою сигналу накладається зверху.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back