легованого шару кремнію

H

hrkhari

Guest
Привіт хлопці:

Я натрапив на цю заяву в той час переживала Journal:

Перевага використання легованого шару кремнію для щитом проти одного з тісних металевих шарів є те, що ємність менше і хвильовий опір вище.

Що це означає легованого шару кремнію в цьому контексті?.Може хто-небудь пояснити з допомогою прикладу цього шару?.Спасибо заранее

Rgds

Легованого шару кремнію є основною шар кремнію, легованого домішок, таких як фосфор або бору методом іонної імплантації або дифузії для поліпшення електричних властивостей, таких як провідності та діелектричної проникності.

У вашому випадку, який порівнює металу з легованого кремнію, легованого кремнію це, ймовірно, легованого полікремнія або легованих полі-Si, що використовуються у воротах Interconnect, яка зазвичай легованих домішками для поліпшення провідності і зменшення проникності для досягнення низьких-K, таким чином, низька ємність.

Хвильовий опір бути вище?Ви впевнені?Я серйозно так не думаю.Хвильовий опір не є фізичною величиною за допомогою кількісних показників по довжині або матеріальних змінних.

Однак з введенням Полі-легованого кремнію, а не з металу, поверхневий опір знижується за рахунок поліпшення провідності, лист ємність зменшується за рахунок зниження проникності, тому опором на одиницю довжини Interconnect зводиться, таким чином, розсіюється менше енергії.

Це може також означати, що основна кремній знаходиться далі, ніж інший шар металу.Це призведе до скорочення ємності на щиті шаром.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back