ланцюга виявити часу між двома піками напруги.

M

mesalem

Guest
Я використовую мікрофон, який буде виявляти звук і вихідні напруги пік.Цей звук потім будуть повторюватися у формі іншого піку напруги.Яку схему можна виявити дизайн час (у секундах) між двома вершинами.

Це простий проект електроніки.Будь-яке є ідеї для розробки чи може sugest конкретні компоненти для використання.

Багато що залежить від передбачуваного часу від піку до піку, і формат, який ви хочете його дюйма Якщо час домен досить передбачувані, і ви хочете цифрового виходу, то я запропонував би використовувати фіксовані години, ОУ, пару з тригерів, два лічильники 8 біт і Шмітта спрацьовує nands.За цією логікою, можна виявити перші "напруга" піку і почати перемикання countingby F / F, потім другий пік займає друге F / F "засувки" Заходи з боротьби та скинути ланцюга.

Неповний список компонентів, можуть включати:

74x74
74x132
74x579
x741
X-Tal або іншого джерела синхронізації

Використання мікроконтролера може привести до зниження вартості компонентів і розраховувати при одночасному підвищенні точності і гнучкості, але потребують деякого кодування здібності з вашого боку.

Ідея полягає у створенні влаштування на роботу самостійно.Це буде означати розміщення дисплеєм, який буде автоматично знаходити час між двома вершинами.

Але я не знаю, як реалізувати апаратні ...або те, що компоненти для використання.

mesalem,

Ви питаєте про допомогу, або Ви запитуєте, для кого-то ця схема дизайну для вас?Схоже, ви можете бути над вашою головою.Я б запропонував, починаючи з операційні підсилювачі (741), і Flip / Flop (74HC74 або подібне) і пара світлодіодів.Перший макета схеми, яка буде "Trip" Фліп / флоп і перемикання між двома світлодіодами.Як тільки ви зробили з цією трасою ви будете мати більше досвіду і краще почуватися на наступні кроки.Як альтернативу можна було почати будівництво по таймеру і перевіривши її з парою комутаторів.Якщо ви після цифровий дисплей, а не просто бінарні світлодіодний дисплей, то це буде додати справедливої суму накладних витрат для вашого проекту, і ви повинні робити Prolly дисплея останньої частини.

Риба

Я хотів би використовувати лічильник підключений до 7-сегментний декодер і світлодіодний дисплей (и).
Фліп-флоп буде запуску / зупинки лічильника; тактової частоти лічильника буде визначити підрозділи, дисплей покаже.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back