лампи приймає Живлення від мережі змінного, а потім ...?

G

Guest

Guest
Припустимо, що є лампа 100W ...Я підключити до нього лампу гніздо ...Що ж відбувається?DC напруга потрібна для того, щоб світло не так?Або можна зробити AC його світитися?Якщо DC не потрібно, то як AC перетворюється в DC?Я впевнений, що лампа не може містити трансформатор ...Як він цього AC-> DC перетворення?

Якщо я по той бік мислення, будь ласка, поправте мене ...І скажіть на милість, як ці маленькі пристрої виготовляються для роботи на 22V харчування ...Чи вони піти у відставку напруги, і як вони добиваються цього?

Лампа горить у першу чергу за рахунок нагрівання вольфрамової нитки.
Тепло розсіюється дається ˛ V / R.
Тому, навіть якщо напруга змінного струму, ˛ завжди позитивно і втрати тепла завжди позитивний.

Тоді як щодо інших електронних пристроїв ...Я не можу назвати їх у цей момент, але думаю, вони вимагають постійного струму ... тоді як він отримати його без трансформатора або випрямляча?

Ну як, як мені відомо, стурбований тим, якщо пристрій використовує джерела постійного струму для роботи, то це може бути або операцію Battried або будь-який процес виправлення необхідно зробити для перетворення змінного струму в постійний.

Тим не менше я повинен бачити Appliance призначений для постійного струму, який працює від мережі змінного струму, і навпаки.Прилади призначені для певного типу джерела живлення і, звичайно, можна мати пристрої, які використовують подвійний джерел.

Надія, що допомагає

З повагою
Ess ESS

salem_sajid пише:

Ну як, як мені відомо, стурбований тим, якщо пристрій використовує джерела постійного струму для роботи, то це може бути або операцію Battried або будь-який процес виправлення необхідно зробити для перетворення змінного струму в постійний.Тим не менше я повинен бачити Appliance призначений для постійного струму, який працює від мережі змінного струму, і навпаки.
Прилади призначені для певного типу джерела живлення і, звичайно, можна мати пристрої, які використовують подвійний джерел.Надія, що допомагаєЗ повагою

Ess ESS

Wow ...1000 ckts ...Ви пам'ятаєте назву книги ...?І ось, вони використовують SCR ...Цікаво, як вони їх використовують ...

У будь-який момент часу має деякі лампи напруга на ньому.Тому що це AC має різні напруги постійного струму через нього.На першому немає нічого, через неї.Потім, після 25 відсотків повного циклу вона пікової напруги через неї, скажімо, 140 вольт, то на 50 відсотків циклу це не має нічого через нього, потім на 75 відсотків циклу вона -140 вольт через нього.

Результатом є те, що він буде битися на 120 Гц, але це відбувається настільки швидко, що ви не бачите його.

AC просто означає, що вона має постійне напруження, що змінюється дуже швидко.

Ну SCR також випрямляч.Член з проханням, якщо техніка може працювати від мережі змінного струму без перетворення в постійний струм (NO випрямлячі)., На мій погляд це неможливо, тому що якщо щось розроблений для роботи в DC то можу працювати (принаймні не в повній мірі opertaional) від мережі змінного струму.

Концепція equivalnevce між AC і DC тобто ефективний нагрів вироблених ними використовується, щоб прирівняти AC і DC

Надія, що допомагає

З повагою
Ess ESS

Ось посилання на SCR, якщо ви зацікавлені.
http://www.allaboutcircuits.com/vol_3/chpt_7/5.html

Вентиль аналогічні пристрої світиться безперервно живлення постійного струму.Але з AC, вони мерехтять acrually тобто і відключена, при 50 Гц, які не можуть бути сприйняті людським оком.AC просто змінюються в часі, постійного струму.При використанні конденсатора відповідно до AC, які можуть перетворення змінного струму в постійний, але не є досконалим DC

Так що більшість пристроїв, які працюють з AC буде працювати з DC, а також (за винятком cepacitive навантаження).Але не всі пристрої, з DC може працювати з АС.Тому що вони maynot добре реагує на частотою 50Гц і може вибухнути навіть з-за безперервного On / Off.Крім того, в DC працює пристрої були використані конденсатори від е і-ві, щоб, який стає зовсім коротким, коли AC застосовується

Якщо ви decrese вхідної напруги, цибулини прийде на смутно, що те, що відбувається під час низької напруги.Але ви можете отримати лампа / пристрій номінальна напруга рівною вашому напруги живлення.

smartsarath2003 пише:

Вентиль аналогічні пристрої світиться безперервно живлення постійного струму.
Але з AC, вони мерехтять acrually тобто і відключена, при 50 Гц, які не можуть бути сприйняті людським оком.
AC просто змінюються в часі, постійного струму.
При використанні конденсатора відповідно до AC, які можуть перетворення змінного струму в постійний, але не є досконалим DC

Я жалкую, я мав на увазі згладжуючих конденсаторів.
Вона може конвертувати пульсуючий DC удосконалювати DC.Так я думав те ж саме для AC, але я думаю, нам знадобиться діод, а також

А на мене, цибулини (вольфрам ламп розжарювання) можуть світитися від мережі змінного чи постійного обидва типи матеріалів.Все, що нам потрібно, це тепло вольфрамової нитки світитися.
Лампочок у наших будинках і лабораторіях світіння в електромережі.тобто вони не знаходяться в "contious" державної Infact вони йдуть "на і з" з такою високою швидкістю (50 Гц змінного струму частотою наших поставок), що вони здається постійно.

Вольфрам цибулини не спалахує й гаснути.Поточний через них насправді проходить через нуль, але вони в цей період часу ще нагрівається і випромінює світло.Правда, випромінюваного світла амплітудно-модульований з частотою 100 або 120 Гц.Різні З неонової лампи люмінесцентні.

Incadescent і люмінесцентні лампи і злегка мерехтять два рази частоти мережі змінного струму, але вони не йдуть зовсім темно між циклами.Флуоресцентний мерехтіння дещо більше, тому що його люмінофора має більш короткі терміни, ніж постійна incadescent в нитки.Ось хороший ділянку типових сигналів мерехтіння:
http://www.ee.ttu.edu/lab/robot/OP_prox.htm

Він буде світитися через нагрівання filment ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back