кутку клітки, писар друк, наповнювач клітини

V

vinayshivakumar

Guest
Яка мета використання кутку клітки та писар ущільнення в повній чіп? На незв'язаної ноті - навіщо нам потрібен стандартний наповнювачі клітини? чому допінг свердловини повинні бути безперервною?

Щоб заповнити прогалини між STD клітин і для підтримки безперервності Nwell ми повинні помістити наповнювач клітини це причина THT Якщо і не ставте наповнювача клітини тоді буде тоді є шанс отримати ДРК порушення Якщо і місце наповнювача клітини до маршрутизації THN вона забезпечує decap клітин, але, якщо і місце після маршрутизації, то інструмент перевірки за порушення DRC ......... Сподіваюся, що це ясно Bye

Наповнювач клітини використовуються для підтримки безперервності NWell, Vdd і Vss залізничних і а також, щоб уникнути ДРК порушень. Що мається на увазі під кутом і писар друк?. Я ніколи не чув про цих клітин.

Куточок клітини - для колодок підключення кільце. Якби почув про смерть ущільнення (він знаходиться між межею чіпа і розміткою) ... але не писар печаткою.

Допінг свердловини повинні бути безупинна при виробництві feasiblity .......... Його виготовлення питання .... У нас багато речей у фізичних дизайну, які відносяться до виготовлення для виготовлення як металеві наповнювачі, decap клітини, наповнювача клітини, добре крана клітини, клітини кришки і так далі ........ щоб зробити цей процес легким і ефективним Bye піклуватися

Куточок клітини - для колодок підключення кільце, він містить тільки шари металу. немає активних верств. ці спеціальні клітини містить металевих конструкцій, які зігнуті на 45 градусів, для підтримки безперервності IO силові структури шини. Переписувач друк - це додаткове місце надається як зсув ч / б двох сусідніх вмирає на пластині. Це корисно, щоб уникнути пошкодження померти під час різання помирає від пластини. Usuall подвійним ущільненням писар надається. Я думаю, це переписувач ущільнення такий же, як помирають печаткою. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 5 годин 43 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Filler клітини в основному використовуються, щоб уникнути NWELL питання ДРК інтервал. Я не думаю, VDD / VSS продовження залежить для цього. якщо наповнювач клітина існує чи не існує VDD / VSS ще безперервного У всіх стандартних клітках NWELL є кордоном (поправте мене, клітина дизайнерів). Як ми перевіряємо мінімальна відстань ч / б ж шари металу ми перевіряємо, ч / б NWELL. Там буде багато місць, де ця відстань не може бути збільшена, тому що ми вже місце і прямує дизайну. Так ми заповнюємо порожні простору з запасними клітини наповнювачів, зрештою використовувати для будь-яких ОЕО.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back