крутизни "сюжету GM" в ic5033

N

nijMcnij

Guest
привіт

Я змінив операційні підсилювачі, які я раніше розроблений і включений GM схема управління.

Я намагаюся зробити ділянку проти GM у звичайний режим.

будь-яку ідею як я можу це зробити в ic5033

спасибо

Я думаю, ви можете отримати доступ до транзистора параметри, такі як GM з калькулятором.
Таким чином, ви могли б зробити розгортку DC ваших загальних режиму та ділянка ГМ.
З калькулятора, відкритої в браузері.Якщо ви зробили розгортки О.К., вам доведеться у лісі:
PSF - DC-оператор --
Потім виберіть транзистора інстанції, і це ГМ.

Або ви можете отримати доступ до більш безпосередньо за допомогою кнопки "ВП".Вибір транзистора і ви можете вибрати для побудови ГМ.Вона буде показана як функція змінної розгортки DC.

Сподіваюся, що відповідь на ваше запитання.

skal81 подякувати Вам за Вашу відповідь ...

Я намагався в обох напрямках, як описано, але я отримую прямої лінії ГМ.

вісь х розгортки не схожий на DC змінною стреловідность який я використовую для аналізу DC .... ГМ не може бути постійною.

Я створив моделювання, вибравши DC аналіз, а потім вибрали compenent параметри, а потім вибрати джерело змінного струму ..... Я вибрати параметр "DC", щоб стерти з -. 9V до .9 В. .... і зробив все, решта, як сказав U ...... але я отримую постійну величину з віссю х простягається від 0 до 10.

Може бути, я роблю неправильно DC Sweep .......
Ваша допомога дуже високу оцінку.

Дивна я, хоча це буде працювати з розмаху DC.У цьому випадку спробуйте з DC Аналіз параметричних.
Зберегти точку DC.Лі Параметричний Аналіз на загальну напругу режиму та ділянка ГМ.Ви повинні мати кілька точок і осі х повинно бути постійна напруга.Тоді разом з калькулятором вибрати "Familly" і "значення", щоб ГМ як функція параметричної змінною стріловидності.

Спосіб зробити це обговорюється тут:

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=70540&highlight =

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back