крокової двигуна управління через інтерфейс паралельного порту

G

Guest

Guest
Чи можна мені допомогти створити повне програмування (на C або Visual Basic), який може керувати кроковим двигуном через паралельний порт.

Прохання допомогти.

Це мій Email: nuar_riz (AT) yahoo.com

Перевірити цю сторінку

http://wiredworld.tripod.com/tronics/stepper.html

В апаратній стороні, що вам потрібно це тільки поточні підсилювача для посилення вихід паралельний порт може бути використаний як вхід для драйвера крокової двигуна.Я зробив таку річ у минулому.Якщо ви хочете контролювати його під Linux, ви можете використовувати Linux IO об'єктів (IIRC # включити <io.h> з ядром джерелом потужності.)

Отримати DLL І.О., що дозволяє виводити на паралельному порту на Win2K ХР.Потім за допомогою Win32 API викликів QueryPerformanceCounter і QueryPerformanceFrequency отримати термінів резолюції вам потрібен (я не думаю, що мілісекунди функції дають достатнього дозволу).Я використав масив (краще використовувати зв'язаний список, але це був швидкий і брудний шматок програмування для студентів одного) містять деякі StepperControl структур (або типів в VB), що містить речі, як мікросекунд між кроком, кроків на один оборот, кроковими напрямі, поточний крок, і т.д., будуть використовуватися для кроковими кожного.Тоді у вас є цикл, де Ви переконаєтеся в тому, часовий інтервал для кожного крокової досягнута, якщо так кроку.Це було досить прохолодно проект, ми контролювали два крокових з програмним забезпеченням MS розпізнавання мови, щоб мати двох моторів, як лебідки та лебідки бази.Малюк і його партнером, як говорили поганого знання англійської мови (вони були з Гонконгу) і програмне забезпечення розпізнавання мови не пропустив одну команду.Вони отримали по "їх" проект, і я отримав безкоштовний обід.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back