крокової двигуна однополярного способом

B

Banh

Guest
Я намагаюся створити просту схему для управління кроковим двигуном:
- Однополярний.
- Використовуючи потужний транзистор

були пошуки в околицях ..Кілька схеми використання та ворота між контактних мікроконтролера і контактний транзистора B.Чому ми Dun підключити мікроконтроллер Pin безпосередньо транзистор?

Вихідного струму від мікроконтролера може бути не досить для керування кроковим двигуном.Це логіка воріт ви згадали CMOS або TTL?

стандартний TTL воріт ...

надання більш струму може бути причина ..ніякого захисту для мікроконтролера при використанні воріт?

можна використовувати не ворота?

Він може дати певний захист.

НЕ воріт буде Інвертувати ваш комутації сигналів.Ви можете використовувати два не воротами в серію.

Бачиш, яка це захист?
Скажімо, якщо я не використовую воріт, але підключити безпосередньо до контактної транзистор .. будь-яка проблема?

Звичайно, якщо використовувати не воріт> Тільки Інвертувати сигнал від мікроконтролера (зміна коду)

Sorrie, я не прочитав ваш перший пост уважно.

that sets the base current.

На мою думку, воно має бути ОК, щоб підключити вводу-виводу мікроконтролера на базу транзистора через
резистор, який встановлює базовий струм.

Чи можете ви навести приклад такої схеми?

Власне воріт або будь-якого додаткового транзистора вставити між УНЦ і транзистор драйвера служить двом цілям.
Перш за все це розвантажує УНЦ Pin від падіння або надмірного джерела струму / від навантаження,
По-друге, захищає УНЦ Pin спинку напруга ЕМП як правило, виникає в котушці Driven коли струм відрізані.
Ця напруга має бути прикріплений до потенціалу "землі" з деякими діод Шотткі, але отримати ушкодження іноді і діодів і транзисторів, а потім вам доведеться купити новий ЦС теж.
Таким чином, якщо воно не буде коштувати вам дуже багато, встановити певний захист.
Більшість мікроконтролерів приховується паразитичні діоди на помре, але багато людей знаходять такого захисту недостатньо.
/ Yego

nicleo пише:

Sorrie, я не прочитав ваш перший пост уважно.
that sets the base current.
На мою думку, воно має бути ОК, щоб підключити вводу-виводу мікроконтролера на базу транзистора через
резистор, який встановлює базовий струм.Чи можете ви навести приклад такої схеми?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back