креслення схеми і програми моделювання для початківців

C

cecilio

Guest
Привіт Деякі з креслення схеми та моделювання доступні (хоча я ніколи не використовував ні одного!): LTspice, CircuitLogix, Multisim. Я новачок в ці ланцюги завдань і багато чого не знаю, як використовувати такі технічні програми. То яку програму Ви радите використовувати? Я хочу, щоб у бібліотеки ланцюг символів, таких як резистори, діоди, транзистори, акумулятор, джерело змінного струму і т.д., які я можу перетягнути в систему, щоб будувати свою схему. Після відходу в ланцюзі компонента я можу присвоїти йому значення. Припустимо, після падіння в резистор (я маю на увазі після отримання його з компонентів схеми бібліотеці або панель інструментів в моєму "віртуальної" схеми), я можу призначити його значення будь-якого Ом, скажімо, 10 Ом. Я сподіваюся, ви б побачили, які програми я хотів би мати. Багато, дуже дякую за ваші поради. Багато вдячний. Спасибі

Так, ви можете використовувати Multisim або Proteus. Вони прості у використанні. Просто перейти відео YouTube, щоб знати, як це використовувати

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back