кращі Micros

A

amiran2001

Guest
Що є кращим мікроконтролерів для промислових цілей? /

W trzecim kwartale 2010 roku produkty firmy Kaspersky Lab zablokowały ponad 600 milionów prób zainfekowania komputerów użytkowników szkodliwymi i niechcianymi programami. Stanowi to 10% wzrost w stosunku do drugiego kwartału. Spośród wszystkich zablokowanych obiektów 534 milionów stanowiło szkodliwe programy.

Read more...

На мою думку: AT89XXXXX, Хмм ...Думаю, це залежить від дизайнера з якої він звик.Як вам, що бій
у YER улюблений чіп?

Це питання було запропоновано занадто багато часу.Я не думаю, що є MCU завжди краще, ніж інший.Скоріше, це залежить від дизайнера і вимогам.

Я згоден з тим, що має сенс використовувати те, що ви знайомі з так як це дозволить вам використовувати функції цього пристрою, а не strugling з новим пристроєм, як правило, ви будете мати можливість краще підготувати зразки пристроїв ви familliar с.

Особисто я використовую AVR, 8051, PIC, а деякі ОУСР все залежить від того, що вимагає розробки з точки зору особливостей.
Ура
Slayer

Согласен с Slayerza.

Ми всі знаємо, що 8051 є найстарішим MCU, тому, звичайно, більше людей знають про це і використовують це добре.Я також прочитати те, що ПІК є для hobbyist тільки, але я сам багато раз побачити ОСТО промислового обладнання.Я також чув, що люди говорять ПІК має кращу перешкодозахищеність, ніж 8051.

Тому я згоден з тим, що це найкраще, що ви обираєте MCU, який є найбільш знайомий, який буде забезпечувати ваш кращий дизайн та експлуатації.

Ну, це не просте питання.Я працював з мікроконтролера від Intel (8049 і 8051) і Motorola (68hc11 і 68HC908), з одного я дотримуватися є 68hc908 вона everithing, таймери, порти, АЦП кілька chanells і подходящей флеш-пам'яті.Додано після 29 хвилин:Я забув.Вона також має дуже хороший пакет розвитку, який є безкоштовним

Привет

В самий час, це залежить від вартості та доступності.

Привет
Nandhu

Я хотів би погодитися з першим melc.

Потім я хотів би погодитися з nandhu015.

А потім я хотів би запитати, якого роду промислового дизайну ми говоримо про?

Багато EMI і EMC виникають питання в розділі "промисловість", яка перетворює весь проектів навколо!

також залежить від того, використовуєте ви збираєтеся купити розвиток інструментів та програмного забезпечення.Якщо у вас багато подій, можливо, ви також хотіли б перевірити весь 'родина' і подивитися, якщо Є невеликі пакети для малого прості робочі місця і більш розширений пакет де
м'язи не потрібно.

Власне, ПОС, є досить корисної та надійної в галузі.

nandhu015 писав:

В самий час, це залежить від вартості та доступності.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back