конструкція підсилювача ОП

K

kanchan007

Guest
Я повинен зробити підсилювача: з введенням в діапазоні 0,35-до 0,45 вольт, і я хочу виробництва в 3,5 до 4,5 вольт. Vdd = 3,3 будь ласка, скажіть мені, як я можу це зробити?

Вихідний діапазон минулому поставок діапазону. Ви будете стикатися з багатьма проблемами, щоб спробувати це. Ви повинні бути в змозі досягти цього з Vdd 5В і отримати 10.

Я згоден з .. вказаної особи необхідно збільшити VDD до 5 вольт так що різниця напруги ... буде більше, і буде з нього майже 4-5 вольт

якщо і хочуть діапазоні потужностей від 3,5 до 4,5 то і потрібно тримати VDD> VT +4,5 В. це min.so необхідно збільшити VDD рівні. Я сподіваюся, це допоможе u. ..

Як хлопці вище вже говорилося, тому що ви використовуєте загальний режим на поставку (тобто між GND-3.3V) потужністю не буде опускатися нижче 0 В або вище 3,3. Як було запропоновано раніше необхідно збільшити напругу живлення> 4.5V, 5V ідеально, щоб дати вам деякі голови кімнаті. Що стосується досягнення діапазоні потужності вам необхідно отримати від 10 на операційний підсилювач ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back