конденсатор і резистор макет питання

R

Robertt

Guest
Чи потрібно конденсаторів і резисторів в Nwell?Додано після 11 хвилин:ще одне питання:

Я використовую полі звернути резистор макет, якщо це не добре використанням мінімальна ширина виверти, як резистор ширину.

Скажи, мінімальне значення полі ширина повинна бути 0.6um.Я хотів би звернути резистор з 0.6um ширину, а потім відрегулювати довжину, щоб отримати бажаний значення опору.А це добре?

Я сумніваюся в цьому.Моя причина в тому, що в процесі, будуть зміни, якщо ми будемо використовувати мінімальну ширину, величина зміни опору повинен бути великим, оскільки в процесі зміни.Так що ми повинні вибирати пиво ширину.

Але я не впевнений, що якщо я не помиляюся чи мої занепокоєння є зайвим.Якщо я не помиляюся, що значення ширини ми повинні вибрати для резистора макет?в наведеному вище прикладі, 1.2um хороший вибір?

Я просто не розумію, здається, всі віримо, що Techology повинні зберігатися в таємниці, однак зберегти задавати питання про розміри.
У всякому разі:
1) Ви ставите шапки і резисторів і старше (не "в") Nwell зниження шуму вводили в / з підкладки.Ви знаєте краще, якщо це питання, у вашій схемі.
2) мінімальне значення резистора не мінімальну значення для полів.Наприклад, в 0.25u процесу, мінімальна ширина резистора 2U (наскільки я пам'ятаю).Причиною цього є страшною відповідності, якщо ви використовуєте менше, і контакти в кінці.
В даний час відповідні вам потрібно, і Techology повинен прийняти рішення по ширині.
Що стосується вартості, ви повинні додати інтерфейс опору (контакти), а не тільки поле.

Малюнок резистор в макет технічно обгрунтованих за кількістю R_sq.

Необхідні поверхневе опір R = R_sq х L / W, де W-ширина полікремнію або metal_1 ширину.У більшості випадків, це налаштовується за допомогою вас, не завжди мінімальною шириною.

W і L в САПР представляє число λ використовується.

Якщо ви працюєте в глибоких субмікронних, використовуйте мінімальна ширина знизити ефективну ширину паразитної ємності по відношенню до маси.У цьому випадку мінімальна ширина 2λ = 2 х 0,6-мкм = 1,2-LM у вашому дизайні.

коли і зробити макет, у повинна бути заснована на файл правила дизайну.і моделювання, у повинна зробити аналіз кутку.
у файлі PCM, ливарного дати зміщення резистор.

Гарна робота eleborating УЕ по Скайай .., що спосіб розрахунку резистора, по RSQ.

Це ваші проблеми вибору резистора і навіть технологій.Одне з них, використовуючи поле, щоб отримати високу стійкість, але навіть короткий trnsistor схема може дати високі резистора (для nFET, що з'єднують підстава для відводу (на) Vdd).

Якщо ваша схема використовує безліч транзисторів, використовуючи поле як резистора в порядку, але розглянути узгодження транзисторів і полі опору.При використанні транзисторів у відповідних проблема стоїть менш складним.

це залежить від того, який резистор (поли, перегляд, ну, inplant іонів) або конденсатор ви використовуєте, і залежить те, що типу (р к)

starcoming пише:

це залежить від того, який резистор (поли, перегляд, ну, inplant іонів) або конденсатор ви використовуєте, і залежить те, що типу (р к)

[Цитата = "ocarnu"] 1) Ви ставите шапки і резисторів і старше (не в "") Nwell зниження шуму вводили в / з підкладки.Ви знаєте краще, якщо це питання, у вашій схемі.

Я хочу знати, що Nwell було пов'язано з, один порт кришок / Рез.або VDD?що краще?
і чи можна підключити до GND?
спасибі!

[Цитата = "aicder"]ocarnu пише:

1) Ви ставите шапки і резисторів і старше (не "в") Nwell зниження шуму вводили в / з підкладки.
Ви знаєте краще, якщо це питання, у вашій схемі.Я хочу знати, що Nwell було пов'язано з, один порт шапки / Рез.
або VDD?
що краще?

спасибі!

завищення або undersizing, що відбувається в фотолітографії і травлення поле може справити значний вплив на вузькому полі резистори тобто резолюція Вузькі представлять великі зміни процесу dueto ширини лінії контролю.Цей ефект ширини лінії зміни можуть бути хв за рахунок збільшення ширини роздільною здатністю в кілька разів мінімум.Дуже вузькі полі резистори можуть також випробувати збільшилася резолюція мінливості у зв'язку із зростанням окремих зерен по всій ширині роздільною здатністю (бамбук ефект).

[Цитата = "gdhp"]aicder пише:eek:carnu пише:

1) Ви ставите шапки і резисторів і старше (не "в") Nwell зниження шуму вводили в / з підкладки.
Ви знаєте краще, якщо це питання, у вашій схемі.Я хочу знати, що Nwell було пов'язано з, один порт шапки / Рез.
або VDD?
що краще?

спасибі!

пристрою може зруйнувати, якщо nwell не підключений до VDD .. це тільки для potenetial міра

Привіт хлопці:

Я не розумію.Що ви маєте на увазі розміщення резистор і конденсатор на NWELL, а не в NWELL, чи означає це, як забезпечення охорони кільце, що оточує резистор і підключити його до Vdd або як розміщення площині NWELL над резистор і конденсатор.

Rgds

hrkhari пише:

Привіт хлопці:Я не розумію.
Що ви маєте на увазі розміщення резистор і конденсатор на NWELL, а не в NWELL, чи означає це, як забезпечення охорони кільце, що оточує резистор і підключити його до Vdd або як розміщення площині NWELL над резистор і конденсатор.Rgds

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back