конвеєрних АЦП

S

snoop835

Guest
Привіт Guyz,

Я намагаюся зрозуміти основні операції конвеєрних АЦП.Надається архітектурі.З цією acrhitecture, в рамках кожного етапу аналогового введення першої вибірки і провели.Потім він грубо квантованими по суб-АЦП вирішити 2 біти.Тоді вихід із суб-АЦП буде перетворено назад в аналоговий значення з використанням КСР, і цей вихід буде відніматися з первинного вводу.Ця помилка квантування потім відновлені в первинному повний діапазон від підсилювача з посиленням 2.

Мені потрібно знати в деталях, чому це відбувається і як залишки може являти собою оригінальний аналогового вхідної напруги?

Чому ми вибираємо підсилювача з посиленням 2?

Коли ми говоримо, що помилки квантування відновлений початковий повний діапазон від посилення 2, що це фактично означає?(Я заплутався!)

Я ціную будь-які коментарі.

Спасибо заранее
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

1 етап: порівняння вхідних 0.7В з 0.5V (в середині) і 0,7> 0,5 ==> розрядні '1 'і вирахування = 0.7-0.5 = 0.2 підсилюють вирахування 0,2 * 2 = 0,4 В

2-й етап: порівняти посилений вирахування 0.5V з 0,4 В і 0,4 <0,5 ==> розрядні '0 'і вирахування = 0.4-0 = 0.4 підсилюють вирахування 0,4 * 2 = 0,8

3-й етап: порівняти посилений вирахування 0.8V з 0.5V і 0,8> 0,5 ==> розрядні '1 'і вирахування = 0,8-0,5 = 0,3 підсилюють вирахування 0,3 * 2 = 0,6

4-й етап: порівняти посилений вирахування 0,6 V з 0.5V і 0,6> 0,5 ==> розрядні '1 'і вирахування = 0.6-0.5 = 0,1 підсилюють вирахування 0,1 * 2 = 0,2

5-й етап :.....
.
.
.
N-й етап: вирішити LSB
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

книга Бейкера дуже гарні посилання, якщо ви хочете зрозуміти, конвеєрні АЦП.

Що таке повна назва цієї книги?Ви знаєте, де я можу знайти електронну версію книги?У вас є форум?

велике спасибі
-snoop835 --

CMOS Circuit Design, Layout та моделювання
Р. Бейкер Якова, Гаррі В. Лі, Девід Е. Бойс

Читайте mixsignal розділі.Я також боролася зрозуміти конвеєрних АЦП.Але після читати цю книгу, я розумію архітектуру.Інші книги і папери дають лише загальне уявлення.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back