конвертувати 8bit послідовної передачі даних через послідовний порт 8bit паралельно

A

amenoera

Guest
привіт всім. IAM нового. і я сподіваюся знайти рішення для моєї проблеми. IAM в цьому проекті від 1 року, і я можу це зробити. Проблема IAM намагаються конвертувати 8bit послідовної передачі даних через послідовний порт 8bit паралельних даних (паралельна форма) IAM намагаються (74ls164) регістра зсуву та PIC16F84 і все більше і faild щоразу plzz я хочу просто ланцюг, щоб зробити цю операцію (повинно бути tryed або випробування) і завдяки спасибі за те, хто допоможе мені. (Вибачте мій язик не добре)

Я думаю, ви не змогли, тому що послідовний порт передає дані асинхронно, тобто, вам не доведеться годинами посилання. Крім того, дані включають в себе додаткові біти, які не є частиною потоку даних. Що вам потрібно, це реалізація програмного забезпечення послідовного порту на PIC16F84. Вам не потрібно регістр зсуву. ПІК може це зробити. Для отримання додаткової інформації, ознайомтеся з AN555 від Microchip. www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1824&appnote=en011045

Ви просто повинні запрограмувати мікроконтроллер, щоб отримати дані з USART, а потім видалити біт додається до послідовної передачі даних і передачі цих 8 бітів даних, дані порти.

Велике спасибі "ВВВ" дійсно спасибі. Ви праві щодо серіалу "передає дані асинхронно". але IAM tryed (PIC16F84) і зазнав невдачі. Я хочу схеми вже випробували тому IAM втомився робити багато схем тут (я маю рішень більше 10 схем, і кожного разу мені не вдалося). [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 5 хвилин: [/COLOR] [/size] спасибі "горностая" теж. але я зробив те, що ви сказали, і в мене та ж помилка.

привіт "InP" і спасибі за ваше рішення. але я сказав, що я tryed все це. так що я хочу знайти якийсь один зробив це, і tryed він. (перевірено). і ще раз дякую вам людини.

якщо ті не працює, може бути, Theres щось неправильно з вашої установки, тому що якщо багато poeple повідомлення робочих проектів принаймні один з них буде працювати з вами .... Постарайтеся, щоб побачити, якщо ви забули щось або ваш мікроконтроллер вже несправний. ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back