комара хлопавка для мух бітами схеми

H

hariprasadr

Guest
Привіт я будую комарів битами SWATTER з 12В постійного струму може будь одна акція комарів хлопавка для мух бітами схема Завдяки Hariprasad [електронної пошти] hariprasadr@hotmail.com [/Email]

Як це? Електронний Swatter битою. Чи можете ви пояснити трохи більше, що вам потрібно?

Привіт я шукаю схеми для електронних Swatter Bat Hariprasad

Я вважаю, що Hariprasad шукає схеми для пристрою, який це щось середнє між Zapper помилку і тенісні ракетки. Він має два набори з дротяної сітки сітки надає тип кадру тенісну ракетку. Електроніка тримати сітки на високий потенціал напруги між ними. Коли ви SWAT помилка з цим пристроєм, він отримує струмом від високої напруги. Ви можете бачити одну розібрали за адресою: http://www.instructables.com/id/Fix_a_non_working_electronic_fly_swatter/ Якщо ви хочете, щоб деякі сміється, ви можете Google "електричний відео SWATTER купувати" Є багато німих людей дотримуватися їх пальцями або язиком по електричних мережах. Дві завдання, щоб ця конструкція стає розумного життя акумулятора і обмеження струму на безпечному рівні, щоб люди не поранити себе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back