код композитор

S

sergiod

Guest
Я havve придбали 6211 TI ЕОМ комплекті з Ebay.На жаль, цей блок не має будь-якого програмного забезпечення включені.
Я ніколи не запрограмований на чіп DSP і раніше, і йому вдалося отримати код композитора від TI.Я намагався знайти драйвера на борту, однак представляється, що тільки драйвера я знайшов той, який, яка вписується в PCI-слот.Як пояснив я нове, і тому я не виключаю, зниклих без вісті на щось.
будь-які ідеї, і про те, як почати роботу.(Я не новачок у ЦГЗ, я новачок у програмуванні DSP чіпів)

Якщо у вас є donn't водія, вам краще завантажити з офіційного веб-сайту або Інтернет, або ж, можливо, ви не можете емулювати ЕОМ.
Я думаю, ви можете отримати драйвер від компанії TI в вуха установки програми можна вибрати, додати драйвер для мене,
то водій може бути завантажена з офіційного веб TI безкоштовно:)

спробуйте http://www.spectrumdigital.com
DSK ЕОМ драйвера безкоштовно ...

Чи є швидкий спосіб, як навчитися програмувати DSP чіпи?TI здатися трохи складно begineers.

HI SERGIOD!Listen friend the best way is to call TI to tell them that you can't download the eval stuff and if they could sent you the CD ..

Я зробив це, і вони направили мене на компакт-диску.З якоїсь причини TI грає ігор з їх
м'якими EVAL ..somedays ви плавник трохи інший йде ..Я просто дати їм Call NOW ..вони направили його без питань АСК і NO гроші!!

Я маю на увазі, якщо ви живете в США!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back